Antreprenoriat

Sunt alături de Startupperul Anului, competiția companiei Total pentru antreprenorii români

În calitate de ambasador al proiectului, mă bucur să fiu alături de competiția Startupperul Anului, disponibilă și pentru antreprenorii români.

Compania Total dă startul pentru prima oară în România competiției de antreprenoriat Startupperul Anului, prin care pune la bătaie 25.000 de euro pentru tinerii antreprenori de până în 35 de ani, care activează în orice domeniu sau industrie. Perioada înscrierilor va fi până pe 13 noiembrie, iar platforma în care pot fi depuse aplicațiile este: startupper-of-the-year-challenge.total.com.

Din platformă, vor fi aleși 15 finaliști, iar un juriu local, format din experți de la Total, specialiști în antreprenoriat, lideri și membri ai comunității de afaceri, vor desemna ulterior cei trei mari câștigători.

Evaluarea va fi făcută în bază unor criterii precum:

• caracterul inovator

• impactul social și comunitar

• potențialul de fezabilitate și dezvoltare

Câstigatorii vor primi titulatura de “Startupperul Anului susținut de Total”, sprijin financiar în valoare cumulată de 25.000 euro (premiul I-12.500 euro, premiul II-7.500 euro și premiul III-5.000 euro), un program de mentorat și coaching profesional, precum și promovare și expunere media.

Competiția “Startupperul Anului susținut de Total” se află la a două ediție la nivel internațional și se desfășoară în aproape 60 de țări din întreagă lume. Prima ediție a avut loc în 34 de țări din Africa în perioada 2015-2016.

Astăzi a avut loc conferința de presă care a marcat startul înscrierii în competiție, la care au participat Claudiu Vrînceanu, ambasadorul și promotorul Startupperul Anului în România, Daniel Matei, director Impact Hub, și Marco Pannunzio, Managing Director, Total România.

IMPORTANT: Proiectele pot fi înscrie pe platforma http://startupper.total.com/, în perioada 9 octombrie -13 noiembrie, iar regulamentul competiției poate fi consultat aici.

Claudiu Vrinceanu
Lucrez cu antreprenori și manageri din firme de tip startup și scaleup și îi ajut pe zona de PR + cresc ecosistemul antreprenorial românesc în fiecare zi. Pentru mai multe analize și informații utile, abonează-te la noutățile blogului meu: https://claudiuvrinceanu.ro/abonare-noutati/
You may also like
5 lucruri despre Mid Europa Partners, gigantul care a cumparat Regina Maria
Trei companii din Romania au intrat in topul Deloitte Fast 50

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
De ce este important să investim în brandul de țară al României

Un brand de țară este axat pe mai multe dimensiuni, cele mai importante fiind, în opinia mea, turismul, exporturile, investiții...

Close