Featured

ecomTEAM: 5 motive sa vii la Brasov pe 2-3 aprilie

[dropcap]S[/dropcap]aptamana viitoare, mai exact pe 2 si 3 aprilie, mergem la Brasov, unde vom organiza ecomTEAM, evenimentul primaverii pe zona de online care va reuni echipa jucatorilor reprezentativi in e-commerce.

Iata, mai jos, doar 5 motive pentru care ar trebui sa nu ratezi editia din acest an a ecomTEAM:

1. Pentru ca are loc la Brasov, mai aproape de toate zonele de comert electronic ale tarii. 🙂 Ne-am simtit bine la Timisoara anul trecut, evenimentele de business din Bucuresti ies foarte OK, insa atmosfera de la Brasov pare promitatoare pentru a “diseca” tendintele si miscarile din e-commerce-ul romanesc.


2. Pentru discutiile de pe „culoar”, din pauze, de la petrecere si de dupa conferinte&workshopuri, care faciliteaza noi afaceri si parteneriate.

3. Pentru “careul de vorbitori straini, specialisti in domenii precum social media, usability, SEO, design web, crearea de continut, PPC, eMail marketing, strategie. Darko Čengija va sustine workshop-ul de usability. De la David Sottimano vei putea invata lucruri utile despre SEO, el avand o experienta vasta in marketing corporate, SEO si vanzari. Alison Battisby, cea care sustine workshop-ul de social media, este consultant in domeniu cu o experienta de sase ani in cadrul unor agentii de top din Londra. John Heffernan va sustine o prezentare despre SEO in cadrul conferintei din prima zi a evenimentului. El este director de vanzari pentru digital in cadrul Foundry Communications, unul dintre jucatorii majori intre agentiile britanice de design si are peste 15 ani de experienta in domenii precum SEO, PPC, social media, crearea de continut, dezvoltare si design web, marketing pe eMail.

4. Pentru a afla, comenta si interpreta concluziile studiului “Comertul electronic: evolutie sau revolutie?”, realizat exclusiv pentru ecomTEAM. Daniel Enescu, fondator Daedalus Group, va prezenta concluziile studiului.

 

5. Pentru dezbateri exclusive alaturi de “greii” comertului electronic din Romania: eMag, elefant.ro, F64.ro, Floridelux.ro, Metro, Carrefour, Google, PayU, etc.

Ne vedem la ecomTEAM! 🙂

Claudiu Vrinceanu
Lucrez cu antreprenori și manageri din firme de tip startup și scaleup și îi ajut pe zona de PR + cresc ecosistemul antreprenorial românesc în fiecare zi. Pentru mai multe analize și informații utile, abonează-te la noutățile blogului meu: https://claudiuvrinceanu.ro/abonare-noutati/
You may also like
O punte de legatura intre generatii
30 de lucruri mici cu bucurii mari care-mi inveselesc inima

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Cea mai imprumutata carte de business: “Cum iti vei masura viata”

[dropcap]C[/dropcap]ea mai imprumutata carte din biblioteca Bookster este “Cum iti vei masura viata” de Clayton Christensen, unul dintre cei mai...

Close