Antreprenoriat Featured

Viitorii unicorni? Raport Deloitte Technology Fast 50 Central Europe

Compania Tremend a intrat, cu o crestere de 399%, celor mai dinamici furnizori de tehnologie din regiune, in topul Deloitte Technology Fast 50 Central Europe, studiu prezentat la sediul The Entrepreneurship Academy – Maastricht School of Management in cadrul unui eveniment care a avut ca tema centrala dezbaterea „Care este potentialul Romaniei de a naste unicorni?”* Au mai participat la eveniment, ca speakeri, Ahmed Hassan, Country Managing Partner, Deloitte Romania, Cosmin Alexandru, Decan al The Entrepreneurship Academy, Alina Mirea, partener Deloitte Romania.

In Romania, Tremend ocupa locul 37 la categoria Fast 50, cea mai inalta pozitie ocupata de o companie romaneasca. Topul Deloitte Technology Fast 50 din Europa Centrala, aflat la a XVII-a editie, realizeaza clasamentul companiilor de tehnologie cu cel mai alert ritm de crestere din regiune pe o perioada de 4 ani si care contribuie, prin inovatie, la  progresul intregii industrii.

Clasamentul reuneste companii de diferite dimensiuni, cu o evolutie dinamica, care  transpun idei in solutii practice, cu impact la nivel local, regional sau global, cu ajutorul tehnologiei si a inovatiei.

*Pornind de la intrebarea „Care este potentialul Romaniei de a naste unicorni?”, va recomand articolul De ce e Romania ideala ca sa pornesti un startup – opinia unui german care si-a deschis o companie aici

Claudiu Vrinceanu
Lucrez cu antreprenori și manageri din firme de tip startup și scaleup și îi ajut pe zona de PR + cresc ecosistemul antreprenorial românesc în fiecare zi. Pentru mai multe analize și informații utile, abonează-te la noutățile blogului meu: https://claudiuvrinceanu.ro/abonare-noutati/
You may also like
Antreprenorii si investitorii fac front comun (a cata oara in 2017?) impotriva masurilor economice ale Guvernului
Platforme utile pentru fondatori: am la îndemână în telefon și pe desktop contabilitatea și toate documentele firmei

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Veste buna: numarul de turisti in Romania este in crestere

Numarul de turisti in Romania a continuat sa creasca cu un ritm de doua cifre in septembrie, iar ritmul a...

Close