Featured

SafeDrive, castigatorul The Venture in Romania

The Venture, competitia globala pentru antreprenoriat cu impact social lansata de CHIVAS Regal, a desemnat castigatorul etapei locale in Romania. SafeDrive este business-ul care va merge mai departe in etapa internationala a competitiei, unde va participa alaturi de alte afaceri din toata lumea, in cursa pentru milionul de dolari pus in joc.

 

SafeDrive este aplicatia mobila care diminueaza numarul accidetenlor rutiere cauzate de utilizarea telefonului la volan. Aplicatia incurajeaza soferii sa renunte la folosirea telefonului mobil in timpul condusului, recompensandu-i cu puncte. Punctele accumulate se transforma in vouchere, care pot fi folosite ulterior pentru a beneficia de reduceri la achizitionarea de produse sau servicii comercializate de partenerii SafeDrive in sectiunea MarketPlace a aplicatiei.

In finala locala a competitiei The Venture, SafeDrive a concurat alaturi de alte 4 business-uri romanesti cu impact social: Babele, Bookster, ORIN System si Symme3D. Cei 5 finalisti au trebuit sa isi demonstreze abilitatile de business in cadrul a 4 probe, coordonate de membrii juriului format din Marius Ghenea, Andreea Esca, Cristian China Birta si Tudor Furir. La sfarsitul probelor, SafeDrive a convins juriul ca merita sa mearga mai departe si sa reprezinte Romania in finala internationala Chivas The Venture. SafeDrive va primi un premiu de 5.000 euro pentru titlul de castigator in etapa locala si sansa de a obtine finantarea necesara indeplinirii obiectivelor din fondul de 1 milion $ in etapa globala.

 

,,Suntem foarte fericiti sa mergem in finala globala Chivas The Venture si sa avem sansa de a oferi solutia propusa de noi intregii lumi! Cea mai mare dorinta a noastra este ca SafeDrive sa fie utilizat de cat mai multi soferi din toata lumea, asa incat sa reusim sa reducem numarul accindetelor rutiere cauzate ” texting while driving” pana la 0.” Tudor Cobalas, Co-founder SafeDrive

Finala Globala                                                                                         

Tudor Cobalas, Co-Founder SafeDrive, va merge in finala globala a competitiei The Venture in perioada aprilie – iulie 2016, alaturi de alti 19 antreprenori din tari de pe tot globul. Astfel, pentru Tudor urmeaza experienta unui Accelerator de business in Los Angeles si participarea la pitch-ul final de la Shanghai, locul unde va cunoaste cele mai bune business-uri cu impact social din toata lumea si unde isi va prezenta ideea in fata unor experti internationali in domeniul afacerilor.

Premiile The Venture

 

Pe langa premiul desemnat de juriu castigatorului, Chivas a pus in joc si un premiu de popularitate in valoare de 3000 , acordat in urma voturilor primite de catre cei 5 finalisti din partea publicului. Bookster, prima biblioteca moderna pentru companii, este business-ul care a primit cele mai multe voturi pe pagina www.theventurevote.ro. Bookster selecteaza cele mai bune carti din lume si le livreaza la birou saptamanal, gratuit pentru angajati, pe baza abonamentului oferit de companie. Astfel, companiile ofera angajatilor un instrument eficient pentru dezvoltarea personala si profesionala.

Claudiu Vrinceanu
Lucrez cu antreprenori și manageri din firme de tip startup și scaleup și îi ajut pe zona de PR + cresc ecosistemul antreprenorial românesc în fiecare zi. Pentru mai multe analize și informații utile, abonează-te la noutățile blogului meu: https://claudiuvrinceanu.ro/abonare-noutati/
You may also like
PROFIL de lider. Iohannis: mediator, conector si influentator
Bun venit in antreprenoriat: Nimic de pierdut, totul de castigat

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Predictii 2016 – Deloitte: realitatea virtuala, o piata-record

Realitatea virtuala (VR) va genera primul miliard de dolari in 2016, potrivit celei de-a 15-a editii a raportului global Deloitte...

Close