Featured

O punte de legatura intre generatii

[dropcap]A[/dropcap]m incheiat sezonul conferintelor de business cu ultimul eveniment din 2013, unul mai relaxat pentru noi: Gala Wall-Street.ro “Premiantii generatiei tale”.

Proiectul galei are la baza urmatorul concept: crearea unei punti de legatura intre doua generatii. Am acordat 10 premii catre doua categorii de premianti: pe de o parte, cei din prima generatie de business si, pe de alta parte, cei din noua generatie. Membrii juriului (30 de oameni faini) au fost din “cealalta” generatie.

Cele doua fotografii de mai jos arata cel mai bine doua dintre obiectivele evenimentului nostru:

O punte de legatura intre generatii

O punte de legatura intre spatiul academic/economisti si mediul privat

 

Ca headline, mi-a placut interventia lui Radu Georgescu: “Toata lumea m-a intrebat anul acesta de ce imi vand afacerile. Mi se pare atat de misto sa creezi ceva incat nu ma pot abtine. E minunat ca acel ceva la care te-ai gandit tu intr-o noapte si ai creionat pe o hartie se transforma in ceva pentru care altcineva este dispus sa dea banii. Imi pare bine si ca tinerii sunt adusi in prim plan. Probabil ca inseamna ca oamenii s-au saturat sa ii vada peste tot pe veterani”.

Fotografii: Mircea Dragos

Claudiu Vrinceanu
Lucrez cu antreprenori și manageri din firme de tip startup și scaleup și îi ajut pe zona de PR + cresc ecosistemul antreprenorial românesc în fiecare zi. Pentru mai multe analize și informații utile, abonează-te la noutățile blogului meu: https://claudiuvrinceanu.ro/abonare-noutati/
You may also like
ChefExperience: am gatit curcan si pui cu bere la cuptor. Ici c’est comme ca!
Cartile mele din 2013: cele mai importante 13 titluri

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Romanii au o atitudine pozitiva fata de antreprenoriat. Ce facem mai departe?

[dropcap]I[/dropcap]n medie, peste doua treimi (70%) dintre respondentii din 24 de tari au o atitudine pozitiva fata de munca pe...

Close