Featured

Hackathon ING la Bucuresti: premiul cel mare, o excursie in Silicon Valley

ING aduce la Bucuresti hackathonul international 24H-CodING, dedicat specialistilor IT si studentilor in domeniu, pentru a concepe si a implementa cea mai inovatoare aplicatie pentru banca viitorului.

In perioada 20-21 noiembrie 2015, dezvoltatori, programatori, alti specialisti IT din Romania si angajati IT ai ING din toata lumea vor concura pentru a castiga competitia. Lucrand in echipa, ei vor implementa o tehnologie noua sau o aplicatie care sa imbunatateasca experienta clientilor si sa transforme ING in banca viitorului.

Dupa primele doua editii organizate in Amsterdam, ING aduce astfel in Bucuresti primul hackathon organizat de o institutie financiara in Romania prin care isi propune să descopere cele mai bune si inovatoare servicii si aplicatii.

Premiul cel mare: o excursie in Silicon Valley

Cei interesati să participe la Hackathon se pot inscrie pana pe 28 octombrie pe platforma dedicata https://24hcoding.com/ , fie cu o echipa deja formata (de 6 pana la 12 membri), fie individual, intr-una dintre echipele in formare.

Cele 5 jurii prezente la Hackthon vor selecta cele mai bune si inovatoare idei pentru banca viitorului, iar echipa care va ocupa locul 1 pe podium va fi rasplatita cu o excursie in Silicon Valley. Primele trei echipe clasate vor fi premiate si ideile lor vor fi analizate pentru implementare.

 

Claudiu Vrinceanu
Lucrez cu antreprenori și manageri din firme de tip startup și scaleup și îi ajut pe zona de PR + cresc ecosistemul antreprenorial românesc în fiecare zi. Pentru mai multe analize și informații utile, abonează-te la noutățile blogului meu: https://claudiuvrinceanu.ro/abonare-noutati/
You may also like
Care-i treaba cu salariul minim: 7 linkuri asortate
Cine fuge de inovatie este codas la competitivitate si prosperitate

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Ceasurile Vector Watch, lansate in Romania in octombrie. Vor fi un unicorn?

UPDATE: Este oficial: ceasul inteligent Vector Watch va fi lansat in seara de 14 octombrie in Romania, dupa ce modelele...

Close