Tag Archives: Hackathon ING

Featured

Hackathon ING la Bucuresti: premiul cel mare, o excursie in Silicon Valley

ING aduce la Bucuresti hackathonul international 24H-CodING, dedicat specialistilor IT si studentilor in domeniu, pentru a concepe si a implementa cea mai inovatoare aplicatie pentru banca viitorului.

In perioada 20-21 noiembrie 2015, dezvoltatori, programatori, alti specialisti IT din Romania si angajati IT ai ING din toata lumea vor concura pentru a castiga competitia. Lucrand in echipa, ei vor implementa o tehnologie noua sau o aplicatie care sa imbunatateasca experienta clientilor si sa transforme ING in banca viitorului.

Dupa primele doua editii organizate in Amsterdam, ING aduce astfel in Bucuresti primul hackathon organizat de o institutie financiara in Romania prin care isi propune să descopere cele mai bune si inovatoare servicii si aplicatii.

Premiul cel mare: o excursie in Silicon Valley

Cei interesati să participe la Hackathon se pot inscrie pana pe 28 octombrie pe platforma dedicata https://24hcoding.com/ , fie cu o echipa deja formata (de 6 pana la 12 membri), fie individual, intr-una dintre echipele in formare.

Cele 5 jurii prezente la Hackthon vor selecta cele mai bune si inovatoare idei pentru banca viitorului, iar echipa care va ocupa locul 1 pe podium va fi rasplatita cu o excursie in Silicon Valley. Primele trei echipe clasate vor fi premiate si ideile lor vor fi analizate pentru implementare.

 

Read More