Featured

Ceasurile Vector Watch, lansate in Romania in octombrie. Vor fi un unicorn?

UPDATE: Este oficial: ceasul inteligent Vector Watch va fi lansat in seara de 14 octombrie in Romania, dupa ce modelele au fost anterior lansate si prezentate in Marea Britanie.

 

Ceasurile inteligente Vector Watch vor fi lansate de antreprenorii romani Radu Georgescu si Andrei Pitis in prima parte a lunii octombrie si la Bucuresti, dupa lansarile de la Basel, Londra si New York.

Investitorul roman Radu Georgescu, prezent la “Antreprenor, caut finantare”, a spus ca ceasurile vor fi lansate in Bucuresti la inceputul lunii octombrie, fara a preciza data exacta a evenimentului.

L-am intrebat pe Radu Georgescu daca proiectul Vector Watch poate ajunge un “unicorn”, adica un start-up care trece de pragul de 1 mld. dolari. Deloc modest, el estimeaza ca Vector poate deveni un unicorn foarte curand. „Daca este sa fiu optimist, in circa 1 an si jumatate”.

Alaturi de Andrei Pitis si Radu Georgescu, sunt implicati la nivel de management Joe Santana, fost CEO al Timex, si Steve Jarvis, care a fost creative lead pentru proiecte ale Timex si Nike FuelBand, avand ani de experienta in design de wearables. COO este Ron Spencer, fost director de operatiuni la Bulova si Fossil, si el completeaza linia de varf a companiei made in Romania. Din echipa de management pe plan local face parte si Rares Florea, in functia de Country Commercial Manager. Biroul central este in Londra, insa compania, asa cum este de asteptat, conduce operatiuni si din Romania si are in plan deschiderea unui birou in San Francisco.

Detaliu foto: Radu Georgescu poarta un Vector Watch Luna

Claudiu Vrinceanu
Lucrez cu antreprenori și manageri din firme de tip startup și scaleup și îi ajut pe zona de PR + cresc ecosistemul antreprenorial românesc în fiecare zi. Pentru mai multe analize și informații utile, abonează-te la noutățile blogului meu: https://claudiuvrinceanu.ro/abonare-noutati/
You may also like
Afacerile de familie >> patru proiecte care ajuta antreprenorii
CONCURS: castiga o bursa la Atelierele de Antreprenoriat. Eu zic ca merita!

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Start-Up Challenge: cele patru proiecte castigatoare

Patru start-up-uri sau idei de afaceri au castigat competitia Start-up Challenge, prin care vor fi promovate in reteaua InternetCorp, unul...

Close