Featured

Cele mai inovatoare tari din lume: Elvetia si UK, no.1 si no.2. Romania urca un loc in clasament

Elvetia, Marea Britanie, Suedia, Olanda si Statele Unite ale Americii sunt cele mai inovatoare tari din lume, potrivit Global Innovation Index 2015, realizat de Cornell University, INSEAD si World Intellectual Property Organization.

 

tariinovatoare
Romania se afla pe locul 54, in avans cu un loc comparativ cu ierarhia de anul trecut. Studiul, aflat la ce-a de-a saptea editie, analizeaza 141 de tari prin utilizarea a 79 de indicatori.

 

VIDEO. Johnson Dean Soumitra Dutta, co-autor al Global Innovation Index 2015, explica factorii care stimuleaza inovatia in tarile bogate si in statele aflate in dezvoltare (03:22)

Claudiu Vrinceanu
Lucrez cu antreprenori și manageri din firme de tip startup și scaleup și îi ajut pe zona de PR + cresc ecosistemul antreprenorial românesc în fiecare zi. Pentru mai multe analize și informații utile, abonează-te la noutățile blogului meu: https://claudiuvrinceanu.ro/abonare-noutati/
You may also like
#Colectiv. Am semnat cu doua maini aceasta scrisoare: pilonii libertatii si ai prosperitatii
Legatura dintre internationalizare si incredere: profilul firmelor care exporta

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
The Venture: competitie Chivas pentru anteprenorii sociali. 5.000 de euro pusi in joc. Premiul cel mare: 1 mil. $

Antreprenoriatul social este un mod de a face afaceri privind dincolo de profit, cu obiectivul de rezolvare a unor probleme...

Close