Featured Start-Up

VIDEO Mondays: trei minute despre pasiune

[dropcap]I[/dropcap]n cele trei minute ale clipului animat de mai jos, antreprenorul Neil Grimmer, co-fondator al Plum Organics, explica modul in care antreprenorii pot aplica principiile designului pentru a construi un produs nou, o afacere sau o industrie intreaga.

„Daca reusesti sa-ti transformi businessul intr-un proiect cu semnificatie profunda in viata ta, atunci vei face primul pas spre lucruri marete.”

Nu avem o reteta pentru succesul antreprenorial, dar cel mai nou Sketchbook realizat de Fundatia Kauffman ofera cateva ingrediente de luat in seamna. Decideti voi daca Grimmer are dreptate. Mi-au placut metafora scarii rulante si ilustrarea celor trei bariere (finantare, reglementari si competitie) in raport cu pasiunea.

 

Claudiu Vrinceanu
Lucrez cu antreprenori și manageri din firme de tip startup și scaleup și îi ajut pe zona de PR + cresc ecosistemul antreprenorial românesc în fiecare zi. Pentru mai multe analize și informații utile, abonează-te la noutățile blogului meu: https://claudiuvrinceanu.ro/abonare-noutati/
You may also like
O singura scoala pentru toata lumea. Sa regandim educatia
RePatriot: Zilele Diasporei, in peste 20 de administratii locale

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Cele doua secrete ale lui Marius Stefan, fondatorul Autonom Rent-a-Car

1. Fii pregatit pentru schimbare. “Cel mai greu moment ca antreprenor a fost la inceputul anului 2009, cand totul s-a...

Close