Featured

The Monday Video: toate interviurile de la Startup School 2013

[dropcap]A[/dropcap]ngajatii, intreprinzatorii si viitorii antreprenori romani au posibilitatea sa participe la multe evenimente si cursuri despre antreprenoriat in marile orase din tara. Mai mult, cei interesati pot sa asiste din fata calculatorului la “crema” evenimentelor din Statele Unite. Unul dintre acestea este The Startup School, care a avut loc in Cupertino, California.

Celebrul accelerator Y Combinator a postat toate inregistrarile de la editia din 2013 a Startup School pe pagina oficiala de YouTube. Evenimentul care a avut loc in urma cu doua saptamani include o dezbatere faina cu fondatoarea VMWare, Diane Greene, un dialog cu Phil Libin, CEO Evernote, o discutie cu Nate Blecharczyk, de la Airbnb,  sau un interviu “aprins” cu fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg.

Toate discutiile sunt online, inclusiv o dezbatere inspirationala oferita de fondatorul Watsi, Chase Adam.

Daca sunteti prea ocupati si nu aveti ragaz pentru toate interviurile, va recomand sa urmariti doar discutia dintre Mark Zuckerberg si Paul Graham, de la Y Combinator.

Interviul acordat de Zuckerberg este cu adevarat relevant intrucat este prima interventie in public dupa IPO-ul Facebook din 2012. El a vorbit despre greselile de la inceputurile Facebook si a povestit cum a reusit sa conecteze utilizatorii printr-o retea sociala. Una dintre primele intrebari adresate a fost despre prima linie de cod scrisa pentru Facebook.

 

Claudiu Vrinceanu
Lucrez cu antreprenori și manageri din firme de tip startup și scaleup și îi ajut pe zona de PR + cresc ecosistemul antreprenorial românesc în fiecare zi. Pentru mai multe analize și informații utile, abonează-te la noutățile blogului meu: https://claudiuvrinceanu.ro/abonare-noutati/
You may also like
Fiscal 2013: un eveniment pentru directori financiari si antreprenori. E maine!
Companiile din Romania si retelele sociale

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Campioni in tech: fondatorii Vola.ro

[dropcap]C[/dropcap]ompaniile din Big 4 (EY, PwC, Deloitte, KPMG) au tot felul de studii interesante care ii privesc pe antreprenorii romani....

Close