Antreprenoriat Featured

The Monday Video: Bill Aulet vine in Romania

[dropcap]V[/dropcap]ara aceasta mi-a atras atentia o carte scrisa de Bill Aulet, un antreprenor consacrat si profesor in cadrul MIT, una dintre cele mai riguroase institutii de invatamant din lume. El a creat sute de milioane de dolari in valoare de piata conducand companii antreprenoriale si a educat mii de antreprenori in ultimul deceniu. In aprilie 2013, MIT i-a acordat lui Bill premiul Adolf D. Monosson pentru mentorat antreprenorial.

Cartea “Disciplined Entrepreneurship: 24 Steps to a Successful Startup” le arata cititorilor cum sa creeze un startup de succes dezvoltand un produs inovativ si utilizand un proces complex in 24 de etape, dovedit a fi un set de bune practici. In cartea sa, Bill Aulet a compilat intr-un singur material toate informatiile practice si concrete pe care si-ar fi dorit sa le aiba in urma cu 20 de ani cand a devenit antreprenor.

Vestea buna este ca Bill Aulet vine in Romania! El va fi prezent joi, 24 octombrie, la TechHub Bucharest, unde are loc TechHub Meetup. In timpul evenimentului Bill Aulet va vorbi atat despre cartea sa, cat si despre experientele sale cu antreprenorii romani.

Pana atunci sa urmarim un scurt inteviu cu Bill Aulet, antreprenor si profesor convins ca antreprenoriatul poate fi invatat.

Claudiu Vrinceanu
Lucrez cu antreprenori și manageri din firme de tip startup și scaleup și îi ajut pe zona de PR + cresc ecosistemul antreprenorial românesc în fiecare zi. Pentru mai multe analize și informații utile, abonează-te la noutățile blogului meu: https://claudiuvrinceanu.ro/abonare-noutati/
You may also like
Open for business: Romanian scaleups raising capital during pandemic times
Avem nevoie de antreprenori care să facă afaceri la standarde europene

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Cei mai buni din business: ei sunt cei are merita aplauze in continuare

[dropcap]C[/dropcap]e coincidenta faina: chiar de ziua de nastere a Irinei Anghel, unul dintre cei mai mari sustinatori ai antreprenoriatului si,...

Close