Featured

Campioni in tech: fondatorii Vola.ro

[dropcap]C[/dropcap]ompaniile din Big 4 (EY, PwC, Deloitte, KPMG) au tot felul de studii interesante care ii privesc pe antreprenorii romani. Cel mai recent a fost publicat vineri: raportul Deloitte Technology Fast 50 Central Europe cuprinde cele mai mari companii de tehnologie din Europa Centrala.

Agentia de turism online Vola.ro este pentru al treilea an consecutiv compania de tehnologie cea mai dinamica din Europa Centrala, potrivit Deloitte Technology Fast 50 Central Europe, dupa ce in ultimii 5 ani si-a majorat veniturile de peste 57 de ori, iar in top se mai regasesc 5 firme romanesti.

Cum a crescut Vola.ro in perioada de criza? In anul 2008, firma o cifra de afaceri de aproape 1,6 milioane de lei si 12 angajati. La sfarsitul anului 2012, pentru agentie lucrau 52 de persoane, iar cifra de afaceri era de 92,8 milioane de lei.

„In 2014 vrem sa ne dezvoltam la nivel international, adica sa intram pe o noua piata din Asia, pentru ca acolo este o crestere accelerata si deocamdata suntem prezenti doar in Vietnam. Urmarim tari asiatice precum Indonezia si Thailanda. La piata europeana ne uitam constant, dar pentru a ne extinde in Europa avem nevoie de un parteneriat cu un fond de investitii”, spune Daniel Truica, managing partner al Vola.ro.

Vola.ro a fost infiintata in 2007 de Daniel Truica, care avea atunci 27 de ani, si de doi tineri polonezi. Principalii concurenti ai Vola.ro sunt Paravion.ro, Decoleaza.ro sau Esky.ro.

Claudiu Vrinceanu
Lucrez cu antreprenori și manageri din firme de tip startup și scaleup și îi ajut pe zona de PR + cresc ecosistemul antreprenorial românesc în fiecare zi. Pentru mai multe analize și informații utile, abonează-te la noutățile blogului meu: https://claudiuvrinceanu.ro/abonare-noutati/
You may also like
Fondatorul Salad Box si omul care face bine persoanelor cu dizabilitati, antreprenorii anului 2015
CONCURS: castiga o bursa la Atelierele de Antreprenoriat. Eu zic ca merita!

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Tu lucrezi intr-o industrie creativa?

[dropcap]P[/dropcap]eter Barta, directorul general al Fundatiei Post-Privatizare (FPP), este unul dintre oamenii cei mai apropiati de comunitatea start-up-urilor din Romania...

Close