Featured

Minimis: Judetele cu cele mai multe idei de afaceri

[dropcap]A[/dropcap]proape 7.100 de firme mici si mijlocii au obtinut punctajul minim, de 60 de puncte, necesar pentru a trece in etapa urmatoare pentru obtinerea ajutorului de minimis, in conditiile in care bugetul alocat ar ajunge la minim 1.111 de IMM-uri.

Cele mai multe inscrieri in program s-au facut in Bucuresti (927 IMM-uri), Cluj (474 IMM-uri), Timis (357 IMM-uri) si Bihor (345 IMM-uri), Mures (314 IMM-uri), Constanta (300 IMM-uri), Brasov (253 IMM-uri).

IMM-urile au putut sa depuna cereri pentru ajutorul de minimis in perioada 15 ianuarie, ora 10:00, 24 ianuarie, ora 20.00, interval in care au fost inscrise in program 7.138 de firme. Dintre acestea, 7.082 au obtinut punctajul minim, de 60 de puncte, pentru a trece in etapa de verificare a dosarelor.

Claudiu Vrinceanu
Lucrez cu antreprenori și manageri din firme de tip startup și scaleup și îi ajut pe zona de PR + cresc ecosistemul antreprenorial românesc în fiecare zi. Pentru mai multe analize și informații utile, abonează-te la noutățile blogului meu: https://claudiuvrinceanu.ro/abonare-noutati/
You may also like
Fiscal 2013: un eveniment pentru directori financiari si antreprenori. E maine!
Antreprenor in Romania: tot mai multe afaceri se axeaza pe comert

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Antreprenorii din Generatia Net au rezultate

[dropcap]S[/dropcap]tirea saptamanii vine, si in opinia mea, de la compania uberVU, creata in 2008 de trei antreprenori romani, care a...

Close