Featured

Cele ma inovatoare companii din lume

Este greu sa inovezi, dar parca la fel de dificil este sa identifici organizatiile care inoveaza cel mai mult si in cel mai eficient mod.

Consultantii Boston Consulting Group au reusit sa identifice cele mai inovative companii din lume. Studiul The Most Innovative Companies 2014 este disponibil gratuit si va recomand sa-l lecturati. Reiese din studiu ca firmele specializate in tehnologie domina lista celor mai inovatoare companii. Doar ca putini sunt managerii (o treime) care considera ca big data si zona mobile vor avea un impact semnificativ asupra inovatiei in urmatorii cinci ani.

inovatie

 

Daca analizam cu atentie studiul Boston Consulting Group, observam ca piata auto sufera oarecum la capitolul inovatie (cu exceptia Tesla Motors, care a urcat de pe locul 34 pe pozitia 7).

Nou-intratii in top 50 cele mai inovative firme sunt compania japoneza Hitachi (37), SalesForce.com, care activeaza in domeniul managementului relatiilor cu clientii (40) si producatorul chinez de telefoane Xiaomi (35).

Claudiu Vrinceanu
Lucrez în fiecare zi cu antreprenori și manageri din firme de tip startup și scaleup. Mii de fondatori si executivi care au nevoie de o voce puternică. Hai să-i ajutăm #împreună prin proiecte, consultanță, comunități și platforme prin care să schimbăm România.
You may also like
SPLIT TVA. CDR: Vor fi dificultati de cash-flow si blocaje operationale
La margine de…digital: Bucurestiul, gazda buna pentru start-upuri?

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Doua exemple care-mi arata ca nemtii resping capitalismul

Aud in jurul meu argumentatii care descriu Germania asemenea unui stat capitalist, in care totul este mai sanatos din punct...

Close