Featured

Impact Hub lanseaza un proiect de accelerare pentru antreprenori: cum te poti inscrie

Impact Hub Bucharest, unul dintre hub-urile din Capitala, lanseaza Hubcelerator si cauta antreprenori pentru programul de accelerare ce ii ghideaza de la idee la un model de afacere testat in piata.

 

Bazat pe 3 ani de experienta in mediul antreprenorial romanesc si doua programe de accelerare desfasurate cu succes, Hubcelerator imbina workshop-urile de business cu mentorat individual si teme practice prin care participantii vor testa si valida direct in piata un model de afacere viabil .

 

”In afaceri cifrele conteaza si de aceea credem ca am dezvoltat un program de accelerare ce creste sansele de reusita ale unui startup. Daca pana acum vorbeam de o rata de succes de 1 startup din 10, monitorizand antreprenorii participanti la programele noastre anterioare de accelerare am constatat ca peste 50 % dintre ei au afaceri functionale iar o parte dinstre ei se afla in acest moment in etapa extinderii. Ei sunt, din punctul nostru de vedere, viitorii super eroi ce vor inspira o noua generatie antreprenoriala in Romania”, a declarat Lucian Gramescu, Project Manager Hubcelerator.

 

Cui se adreseaza acceleratorul

 

Acceleratorul se adreseaza celor care au o idee sau o afacere in faza incipienta  si ii ghideaza pe parcursul celor 10 saptamani  pentru a dezvolta un model viabil ce va fi testat in piata cu potentialii clienti.

 

Ce ofera programul Hubcelerator

 

Pe durata celor 10 saptamani , antreprenorii participanti in program beneficiaza de:

  • 14 workshop-uri practice pe teme precum: consiliere juridica, contabilitate, finantari si investitii, relatii cu clientii, marketing si dezvoltare de produs, vanzari, tehnologie pentru start-up-uri, social media, resurse umane si abilitati de prezentare.
  • intalniri periodice cu mentori, oameni de afaceri si antreprenori experimentati ce vor oferi feedback si isi vor impartasi cunostintele acumulate.
  • sesiuni de discutie bazate  pe modelul de afacere (de la mapare pana la testarea prototipului)
  • abonament Hub Unlimited la Impact Hub Bucharest, pe durata a 5 luni
  • acces la platforma online HubNet
  • cartea ”Business Model Generation”

 

 

Inscrierea in program

 

Pentru a participa la Hubcelerator, antreprenorii trebuie sa completeze formularul de aplicare disponibil pe pagina http://www.impacthub.ro/hubcelerator/. Procesul de selectie al participantilor este continuu si are loc in perioada 10 septembrie – 3 octombrie, numarul de locuri fiind limitat. In alegerea startupurilor se va tine cont de motivatia antreprenoriala, potentialul afacerii, gradul de inovare si impactul urmarit.

 

Claudiu Vrinceanu
Lucrez cu antreprenori și manageri din firme de tip startup și scaleup și îi ajut pe zona de PR + cresc ecosistemul antreprenorial românesc în fiecare zi. Pentru mai multe analize și informații utile, abonează-te la noutățile blogului meu: https://claudiuvrinceanu.ro/abonare-noutati/
You may also like
Studiu A.T. Kearney: graficul care arata ca Romania este o tara modest inovatoare
Cat rezista pe piata antreprenorii din judetul tau

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Cele trei start-up-uri romanesti selectate la Seedcamp Londra

Trei start-up-uri tech pornite in Romania au fost selectate de catre incubatorul Seedcamp din Londra, parte a unui grup de...

Close