Tag Archives: accelerator hub

Featured

Impact Hub lanseaza un proiect de accelerare pentru antreprenori: cum te poti inscrie

Impact Hub Bucharest, unul dintre hub-urile din Capitala, lanseaza Hubcelerator si cauta antreprenori pentru programul de accelerare ce ii ghideaza de la idee la un model de afacere testat in piata.

 

Bazat pe 3 ani de experienta in mediul antreprenorial romanesc si doua programe de accelerare desfasurate cu succes, Hubcelerator imbina workshop-urile de business cu mentorat individual si teme practice prin care participantii vor testa si valida direct in piata un model de afacere viabil .

 

”In afaceri cifrele conteaza si de aceea credem ca am dezvoltat un program de accelerare ce creste sansele de reusita ale unui startup. Daca pana acum vorbeam de o rata de succes de 1 startup din 10, monitorizand antreprenorii participanti la programele noastre anterioare de accelerare am constatat ca peste 50 % dintre ei au afaceri functionale iar o parte dinstre ei se afla in acest moment in etapa extinderii. Ei sunt, din punctul nostru de vedere, viitorii super eroi ce vor inspira o noua generatie antreprenoriala in Romania”, a declarat Lucian Gramescu, Project Manager Hubcelerator.

 

Cui se adreseaza acceleratorul

 

Acceleratorul se adreseaza celor care au o idee sau o afacere in faza incipienta  si ii ghideaza pe parcursul celor 10 saptamani  pentru a dezvolta un model viabil ce va fi testat in piata cu potentialii clienti.

 

Ce ofera programul Hubcelerator

 

Pe durata celor 10 saptamani , antreprenorii participanti in program beneficiaza de:

  • 14 workshop-uri practice pe teme precum: consiliere juridica, contabilitate, finantari si investitii, relatii cu clientii, marketing si dezvoltare de produs, vanzari, tehnologie pentru start-up-uri, social media, resurse umane si abilitati de prezentare.
  • intalniri periodice cu mentori, oameni de afaceri si antreprenori experimentati ce vor oferi feedback si isi vor impartasi cunostintele acumulate.
  • sesiuni de discutie bazate  pe modelul de afacere (de la mapare pana la testarea prototipului)
  • abonament Hub Unlimited la Impact Hub Bucharest, pe durata a 5 luni
  • acces la platforma online HubNet
  • cartea ”Business Model Generation”

 

 

Inscrierea in program

 

Pentru a participa la Hubcelerator, antreprenorii trebuie sa completeze formularul de aplicare disponibil pe pagina http://www.impacthub.ro/hubcelerator/. Procesul de selectie al participantilor este continuu si are loc in perioada 10 septembrie – 3 octombrie, numarul de locuri fiind limitat. In alegerea startupurilor se va tine cont de motivatia antreprenoriala, potentialul afacerii, gradul de inovare si impactul urmarit.

 

Read More