Featured

Global Entrepreneurship Week: Si antreprenorii romani merita asta (Articol Start-Up.ro)

Antreprenorii din întreaga lume sărbătoresc săptămâna aceasta cea de-a 10-a ediție a Global Entrepreneurship Week (GEW)-Săptămana globală a antreprenoriatului (13-19 noiembrie), cea mai mare sărbătoare a întreprinzătorilor, adică cei care își asumă riscuri cu scopul de a genera profituri. Anul acesta, au loc 35.000 de evenimente la nivel global în 165 de tări sub egida GEW.

Global Entrepreneurship Week (GEW) este cea mai mare campanie globală de promovare a antreprenoriatului și inovării. Pentru o săptămână, milioane de tineri din întreaga lume se alătura campaniei pentru a genera idei și a reinventa modul în care facem lucrurile. Țări de pe șase continente se reunesc pentru a celebra Global Entrepreneurship Week, o inițiativă care inspiră ținerii să transforme inovația, imaginația și creativitatea în instrumentele lor cele mai puternice.

Inițiativa a apărut în anul 2008 și a venit din partea fostului prim-ministru Gordon Brown și a lui Carl Schramm, președintele Fundației Ewing Marion Kauffman. De atunci, s-a extins în 165 țări cu aproximativ 20.000 de parteneri organizând peste 35.000 de evenimente pentru 10 milioane de oameni.

 

Claudiu Vrinceanu
Lucrez cu antreprenori și manageri din firme de tip startup și scaleup și îi ajut pe zona de PR + cresc ecosistemul antreprenorial românesc în fiecare zi. Pentru mai multe analize și informații utile, abonează-te la noutățile blogului meu: https://claudiuvrinceanu.ro/abonare-noutati/
You may also like
Florin Talpes, despre intraprenoriat: Ofera spatiu angajatilor!
Doua exemple care-mi arata ca nemtii resping capitalismul

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Antreprenorii si investitorii fac front comun (a cata oara in 2017?) impotriva masurilor economice ale Guvernului

Antreprenorii români și marii investitori străini fac front comun, încă o dată anul acesta, împotriva măsurilor care vor pune în...

Close