Antreprenoriat Featured

A inceput Global Entrepreneurship Week: cea mai mare campanie de promovare a antreprenoriatului

[dropcap]M[/dropcap]ilioane de tineri sunt implicati in perioada 18-24 noiembrie in Saptamana Mondiala a Antreprenoriatului.

Global Entrepreneurship Week (GEW) este cea mai mare campanie globala de promovare a antreprenoriatului si inovarii. Pentru o saptamana, milioane de tineri din intreaga lume se vor alatura campaniei pentru a genera idei si a reinventa modul in care facem lucrurile. Tari de pe sase continente se reunesc pentru a celebra Global Entrepreneurship Week, o initiativa care inspira tinerii sa transforme inovatia, imaginatia si creativitatea in instrumentele lor cele mai puternice.

Pe parcursul unei saptamani, GEW inspira oamenii de pretutindeni prin evenimente locale, nationale si globale pentru a-i ajuta sa-si descopere potentialul de antreprenori si inovatori.

Initiativa a aparut in anul 2008 si a venit din partea fostului prim-ministru Gordon Brown si a lui Carl Schramm, presedintele Fundatiei Ewing Marion Kauffman. De atunci, s-a extins in 138 tari cu aproximativ 24.000 de parteneri organizand peste 37.000 de evenimente pentru 7 milioane de oameni.

Global Entrepreneurship Week are loc si in Romania datorita organizatiei Junior Achievment.

Claudiu Vrinceanu
Lucrez cu antreprenori și manageri din firme de tip startup și scaleup și îi ajut pe zona de PR + cresc ecosistemul antreprenorial românesc în fiecare zi. Pentru mai multe analize și informații utile, abonează-te la noutățile blogului meu: https://claudiuvrinceanu.ro/abonare-noutati/
You may also like
Campioni in tech: fondatorii Vola.ro
MSM + Ratiu = Un MBA orientat spre antreprenoriat

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Unul din zece romani vrea sa devina antreprenor in 2014

Unul din cinci romani simte contextul economic actual oportun pentru deschiderea unei afaceri, iar peste 10% vor sa devina antreprenori...

Close