Antreprenoriat Featured

Fondatorul Salad Box si omul care face bine persoanelor cu dizabilitati, antreprenorii anului 2015

Pe langa Levente Hugo Bara, omul de afaceri din spatele producatorului de condimente Supremia Grup care a fost desemnat castigatorul competitiei EY Entrepreneur Of The Year – Romania 2015, alti doi antreprenori au iesit in evidenta.

Dan Isai, CEO Salad Box, a primit titlul Emerging Entrepreneur Of The Year, iar Cristian Ispas, director general Motivation, a primit titlul Social Entrepreneur Of The Year.

saladbox

Salad Box, compania creata de Dan Isai (foto) in 2012, este in prezent al treilea lant de restaurante fast-food ca marime din Romania. In 2015, veniturile Salad Box sunt estimate sa ajunga la 14 milioane EUR, dupa ce in 2014 compania a inregistrat vanzari de 8,6 milioane de euro. Pentru perioada urmatoare, strategia companiei se va concentra pe extinderea afacerii atat pe piata interna, cat si in afara tarii, Salad Box fiind deja prezenta pe pietele din Ungaria si Germania.

La o cifra de afaceri de 2,8 milioane de euro si un profit de 0,67 milioane de euro in 2014, Motivation SRL, organizatie coordonata de Cristian Ispas (foto) asigura aproximativ un sfert din bugetul fundatiei cu acelasi nume. In 2014, Motivation SRL a vandut la nivel national, prin cele 15 echipe regionale, 1.186 scaune rulante pentru persoane cu dizabilitati, aproape dublu fata de 2010.

motivation

Profitul Motivation este investit in derularea de programe pentru cresterea gradului de integrare si incluziune in comunitate a persoanelor cu dizabilitati.

 

Cele trei premii la categoria Emerging Entrepreneur Of The Year au fost

 

  • Dan Isai, Salad Box – castigator al titlului Emerging Entrepreneur Of The Year
  • Monica Cadogan, Vivre Deco – locul al doilea
  • Horatiu Tepes, Bilka Steel– locul al treilea

 

Claudiu Vrinceanu
Lucrez cu antreprenori și manageri din firme de tip startup și scaleup și îi ajut pe zona de PR + cresc ecosistemul antreprenorial românesc în fiecare zi. Pentru mai multe analize și informații utile, abonează-te la noutățile blogului meu: https://claudiuvrinceanu.ro/abonare-noutati/
You may also like
Ce am invatat de la Octavian Badescu: Imagineaza-ti cum vrei sa arate viata ta catre finalul ei. Nu te adanci in datorii!
VARP – acronimul care poate crea o noua realitate: Romania, pe lista scurta a investitorilor straini

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
#Colectiv. Am semnat cu doua maini aceasta scrisoare: pilonii libertatii si ai prosperitatii

"Ceea ce vedem acum in strada este rezultatul lipsei libertatii fata de coruptie si a lipsei libertatii proprietatii. Romania are...

Close