Featured

Emisiune: generatia tinerilor care face bani pe net

[dropcap]I[/dropcap]n mileniul trei romanul nu se mai naste poet, ci IT-ist sau afacerist pe internet. Intr-o tara zdrentuita de criza economica, generatia tinerilor a invatat sa faca bani. Cum? Cu talent, cu daruire, cu spirit inovativ a inventat business-uri, a muncit pe rupte dar… a reusit!

Duminica, 24 martie, de la ora 13, emisiunea Business B1 a prezentat trei afaceri online ale unor tineri seriosi si muncitori si cu mintea brici. Felicitari pentru idee + pentru noul format al emisiunii!

Am avut placerea sa fiu prezent in studio-ul B1, alaturi de invitati faini, cum ar fi Mirela Bucovicean, proprietar Molecule-F), Daniel Nicolescu, director general al furnizorului de solutii de plati online PayU, si Rares Pintea, director tehnic Innobyte.

Inregistrarea emisiunii, disponibila aici.

Claudiu Vrinceanu
Lucrez cu antreprenori și manageri din firme de tip startup și scaleup și îi ajut pe zona de PR + cresc ecosistemul antreprenorial românesc în fiecare zi. Pentru mai multe analize și informații utile, abonează-te la noutățile blogului meu: https://claudiuvrinceanu.ro/abonare-noutati/
You may also like
Cum vad IMM-urile salariul minim
Agenda obligatiilor fiscale: mai e loc de alte taxe?

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Micii antreprenori, sub lupa cifrelor: 6 realitati

[dropcap]A[/dropcap]sa cum am obisnuit cititorii blogului meu si pe utilizatorii care ajung intamplator aici, imi propun sa public toate studiile...

Close