Featured

Emisiune: generatia tinerilor care face bani pe net

0

[dropcap]I[/dropcap]n mileniul trei romanul nu se mai naste poet, ci IT-ist sau afacerist pe internet. Intr-o tara zdrentuita de criza economica, generatia tinerilor a invatat sa faca bani. Cum? Cu talent, cu daruire, cu spirit inovativ a inventat business-uri, a muncit pe rupte dar… a reusit!

Duminica, 24 martie, de la ora 13, emisiunea Business B1 a prezentat trei afaceri online ale unor tineri seriosi si muncitori si cu mintea brici. Felicitari pentru idee + pentru noul format al emisiunii!

Am avut placerea sa fiu prezent in studio-ul B1, alaturi de invitati faini, cum ar fi Mirela Bucovicean, proprietar Molecule-F), Daniel Nicolescu, director general al furnizorului de solutii de plati online PayU, si Rares Pintea, director tehnic Innobyte.

Inregistrarea emisiunii, disponibila aici.

Claudiu Vrinceanu
Lucrez în fiecare zi cu antreprenori și manageri din firme de tip startup și scaleup. Mii de fondatori si executivi care au nevoie de o voce puternică. Hai să-i ajutăm #împreună prin proiecte, consultanță, comunități și platforme prin care să schimbăm România.
You may also like
Avangate, vanduta catre Francisco Partners: cele 5 tranzactii care il fac pe Radu Georgescu cel mai tare antreprenor roman
Antreprenorul Levente Hugo Bara – Supremia reprezinta Romania in finala Entrepreneur Of The Year

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Micii antreprenori, sub lupa cifrelor: 6 realitati

[dropcap]A[/dropcap]sa cum am obisnuit cititorii blogului meu si pe utilizatorii care ajung intamplator aici, imi propun sa public toate studiile...

Close