Featured

Antreprenorul mondial al anului: bancherul Uday Kotak

Daca anul trecut castigatorul Entrepreneur of the Year a fost antreprenorul de origine turca Hamdi Ulukaya, fondator si CEO al companiei Chobani, anul acesta invingator este Uday Kotak, 55 de ani, fondatorul si presedintele bancii Kotak Mahindra Banka.

El a fost desemnat castigatorul competitiei Ernst & Young World Entrepreneur Of The Year 2013, in cadrul unei gale care s-a desfasurat sambata seara la Monte Carlo. Ceremonia mondiala Entrepreneur of the Year a reunit castigatorii competitiilor nationale din 51 de tari.

Antreprenorul a fondat Kotak Capital Management Finance Ltd in 1985, iar compania sa a devenit prima institutie financiara nebancara (IFN) din istoria Indiei transformata in banca. Asta s-a intamplat in 2003.

Claudiu Vrinceanu
Lucrez cu antreprenori și manageri din firme de tip startup și scaleup și îi ajut pe zona de PR + cresc ecosistemul antreprenorial românesc în fiecare zi. Pentru mai multe analize și informații utile, abonează-te la noutățile blogului meu: https://claudiuvrinceanu.ro/abonare-noutati/
You may also like
Dam de baut doar pentru atat?
#InvestingInRomania: Romanii din diaspora investesc in tara. Cati recomanda strainilor sa vina aici?

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Entrepreneur of the Year: 10 motive sa participi

In sfarsit, competitia Entrepreneur of the Year, un adevarat Oscar al antreprenorilor, a fost lansata oficial in Romania. Daca esti...

Close