Featured

Antreprenorii romani din Technology Fast 500 EMEA 2015

13 companii romanesti au fost incluse in clasamentul pe 2015 al Deloitte Technology Fast 500 pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA), cel mai bine plasata fiind ZebraPay, care a inregistrat o rata de crestere medie de 998% in ultimii patru ani (2010-2014).
Cele 13 companii romanesti reprezinta o cincime din numarul total al finalistilor provenind din Europa Centrala:

 

ZebraPay SRL, locul 85, ITNT (89), Astinvest Com SRL (127), Insoft Development&Consultin (172), Piconet SRL (206), Geskimo SRL (238), Nordlogic Software SRL (263), Life is hard (271), Bittnet Systems SA (360), Qualitance QBS SRL (400), dcs plus (CS DCS Fast Link SRL – 476), Accesa IT Consulting (480) si Gama IT (499).

 

Comparativ cu clasamentul regional Fast 50, lansat in octombrie 2015, Romania are trei companii noi in clasament: Accesa IT Consulting, dcs plus si Gama IT.

 

Clasamentul, care se afla la a 15-a editie, este o initiativa a grupului de tehnologie, media si telecom (TMT) Deloitte, la nivel global, si plaseaza compania olandeza de licitatii online Catawiki pe primul loc. Per total, regiunea EMEA a inregistrat o rata de cresterea veniturilor de 1.012% pentru companiile reprezentand peste 20 de tari.

Claudiu Vrinceanu
Lucrez cu antreprenori și manageri din firme de tip startup și scaleup și îi ajut pe zona de PR + cresc ecosistemul antreprenorial românesc în fiecare zi. Pentru mai multe analize și informații utile, abonează-te la noutățile blogului meu: https://claudiuvrinceanu.ro/abonare-noutati/
You may also like
VARP – acronimul care poate crea o noua realitate: Romania, pe lista scurta a investitorilor straini
EVENIMENTE: aspecte legale ale unei afaceri la inceput de drum&antreprenoriat social

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Am gatit intr-o atmosfera de familie cu prietenii si cu Chef Foa

Luna decembrie ne ofera multe evenimente faine cu prietenii ori cu familia si, cum in ultima perioada suntem preocupati mai...

Close