Antreprenoriat Featured

Antreprenori de la stres la succes: mentorat pentru cei care vor sa-si tripleze afacerea

[dropcap]F[/dropcap]undatia Romanian Business Leaders a lansat prima faza a programului de mentorat „101 companii de la stres la succes”, prin care 33 de antreprenori cu minimum 3 angajati si o cifra de afaceri de 100.000 euro vor fi antrenati pe parcursul a trei ani, de o echipa formata din peste 40 de Antrenori de Business.

[UPDATE 09.07.13] Mai aveti doua zile pana la primul deadline de inscriere

Procesul de selectie a primilor 33 de antreprenori (dintr-un total de 101) este in desfasurare, primele aplicatii primite fiind momentan in faza de evaluare.

Inscrierile sunt deschise pana la data de 10 iulie 2013 si se realizeaza prin completarea, salvarea si trimiterea unui formular electronic la 101@rbls.ro.

Aplicatiile sunt evaluate de catre echipa de proiect in ordinea inscrierilor, iar antreprenorii selectati vor avea o prima intalnire fata in fata cu Antrenorul de Business care alege sa le fie mentor. In urma acestui prim contact, antreprenorul si Antrenorul decid de comun acord sa inceapa procesul de mentorat si primesc un ghid de mentorat si materiale suport prin care vor documenta progresul antrenamentului.

Proiectul “101 companii de la stres la succes” porneste de la observatia ca foarte multe dintre companiile noi, cu potential, trec printr-o faza de stagnare si nu reusesc sa faca saltul spre prosperitate. Scopul proiectului este sa ajute antreprenorii sa depaseasca acest prag si sa isi tripleze afacerea, in trei ani.

Proiectul face parte dintre initiativele Fundatiei Romanian Business Leaders, dedicate antreprenoriatului si a fost generat la a doua editie a Summit-ului anual RBL, din 7-8 februarie 2013, de catre proiect este formata din Aura Giurcaneanu si Raluca Soare (KPMG), Felix Patrascanu (FAN Courier), Eugen Voicu (Certinvest), Costin Taracila (Allen Overy), Sorin Tranca (Friends Advertising), Dan Cirstea (United), Oana Paun (The Hub Bucuresti), Mugurel Stan (Asociatia Euro 26), Florin Visa (Raiffeisen Investment), Claudiu Vrinceanu (Wall-Street.ro), Marius Stefan (Autonom rent-a-car), Madalin Dobre (Pierre Audoin Consultants), Ioana Traista (Fundatia PACT), Dora Surugiu (Maastricht School of Management), Radu Manolescu (KM Trust), Sorin Axinte (GLUE), Marius Bostan (VMB Partners), Daniela Cretu (John Maxwell Team, Op.team Associates), Andreea Rosca (Excel Communications) si condusa de catre Sergiu Negut (Wanted Transformation Consultancy).

Mai multe detalii despre proiect.

Claudiu Vrinceanu
Lucrez cu antreprenori și manageri din firme de tip startup și scaleup și îi ajut pe zona de PR + cresc ecosistemul antreprenorial românesc în fiecare zi. Pentru mai multe analize și informații utile, abonează-te la noutățile blogului meu: https://claudiuvrinceanu.ro/abonare-noutati/
You may also like
PROFIL de lider. Iohannis: mediator, conector si influentator
Dialog direct cu actorii economici: sondaj scurt despre cresterea salariului minim

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Gruia Stoica: Antreprenorul anului 2013 trebuie sa fie atent la comunitatea sa

[dropcap]D[/dropcap]espre Gruia Stoica multi spun ca este bine conectat politic. Multe voci afirma ca este un antreprenor politic. Asa o...

Close