Featured

Voteaza Bookster, biblioteca moderna care vrea sa ajunga la 50.000 de abonati

Bookster are o sansa mare sa reprezinte Romania la una dintre cele mai mari competitii de antreprenoriat social din lume, asa ca te invit sa votezi Bookster aici.

 

Am contribuit si eu cu un articol pentru “24/7: Un ghid de viata si munca pentru antreprenorul creativ”, un proiect editorial realizat de echipa DoR, iar acolo am gasit mai multe detalii despre strategia de crestere a Bookster. Din ghid am aflat ca investitia initiala s-a ridicat la 200-250.000 de euro, iar dupa aproape trei ani de la lansare, compania inca nu a ajuns la un cashflow pozitiv in fiecare luna.

In prezent, Bookster are 18.000 de abonati active si 125 de companii in proiect, iar pana in primavara lui 2016 sa ajunga la 25.000 de abonati. Piata locala are inca un potential bun e crestere, iar Bogdan Georgescu, fondatorul companiei, crede ca Bookster poate ajunge la 50.000 de abonati in 2017.

Urmatorul pas ar fi ca Bookster sa se extinda in alta tari: fondatorii se uita la Polonia, Austria, Cehia, Ungaria si Filipine, dar cred ca Polonia o sa fie prima destinatie. Poate chiar anul urmator.

xSala

5 afaceri au fost selectate de juriu pentru a merge mai departe, in cursa pentru un loc in finala globala The Venture, la sesiunea de pitch organizata de Chivas Regal, in cadrul semifinalei locale a competitiei. Eu sustin Bookster, in timp ce start-upurile Babele, ORIN System, SafeDrive si Symme3D, vor fi sustinute de Victor Kapra, Razvan Pascu, Cristi Manafu si Alexandru Negrea.

Bookster are o sansa mare sa reprezinte Romania la una dintre cele mai mari competitii de antreprenoriat social din lume, asa ca te invit sa votezi Bookster aici.

Bookster este o biblioteca moderna care isi propune sa ajute oamenii sa isi descopere si sa isi indeplineasca visele. Este prima biblioteca pentru companii din Romania. Bookster selecteaza cele mai bune carti din lume si le livreaza la birou saptamanal, gratuit pentru angajati, pe baza abonamentului oferit de companie. Astfel, companiile ofera angajatilor un instrument eficient pentru dezvoltarea personala si profesionala.

Claudiu Vrinceanu
Lucrez cu antreprenori și manageri din firme de tip startup și scaleup și îi ajut pe zona de PR + cresc ecosistemul antreprenorial românesc în fiecare zi. Pentru mai multe analize și informații utile, abonează-te la noutățile blogului meu: https://claudiuvrinceanu.ro/abonare-noutati/
You may also like
Entrepreneur of the Year: 10 motive sa participi
Multumesc si 5 argumente pentru un crez

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Antreprenorii romani din Technology Fast 500 EMEA 2015

13 companii romanesti au fost incluse in clasamentul pe 2015 al Deloitte Technology Fast 500 pentru Europa, Orientul Mijlociu si...

Close