Featured

Un proiect de educatie/saptamana: Turbo Accelerator Warp

[dropcap]A[/dropcap]sa cum am promis, voi prezenta constant pe blog programe de educatie relevante pentru comunitatea de business, dar mai ales pentru antreprenori, intrucat educatia reprezinta un proiect pe care ar trebui sa ni-l asumam fiecare individual.

Iata propunerea din aceasta saptamana: start-up-urile romanesti isi pot imbunatati abilitatile antreprenoriale prin participarea la “Turbo Accelerator Warp”, un program gratuit de training de o saptamana, al hub:raum, proiect dezvoltat in cadrul Grupului Deutsche Telekom. Programul de training va avea loc la Cracovia, din 30 noiembrie pana pe 7 decembrie.

Aplicatiile pot fi depuse online pana la 17 noiembrie, aici. Orice echipa de pana la 4 persoane poate aplica daca are un proiect din zonele de comunicare, e-commerce, servicii de internet, smart home, publicitate, media, payment, cloud, energie, auto, eHealth, M2M, comunicatii mobile, colaborare, analiza de date sau securitate, relevante pentru mediul international.

Claudiu Vrinceanu
Lucrez cu antreprenori și manageri din firme de tip startup și scaleup și îi ajut pe zona de PR + cresc ecosistemul antreprenorial românesc în fiecare zi. Pentru mai multe analize și informații utile, abonează-te la noutățile blogului meu: https://claudiuvrinceanu.ro/abonare-noutati/
You may also like
O punte de legatura intre generatii
Top 50 antreprenori: cum arata intreprinzatorul ideal

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Top 50 antreprenori: cum arata intreprinzatorul ideal

[dropcap]A[/dropcap]m vazut acum arata top 10 al antreprenorilor romani, potrivit unui  studiu Biz si Unlock Research: Camelia Sucu, Florin Talpes,...

Close