Economie Featured

Think Austria: cum sa analizezi tendurile globale ale momentului

La cancelaria federală din Austria a fost înființat grupul de lucru Think Austria. Sebastian Kurz, cancelarul conservator, a format un grup care are ca scop analizarea trendurilor globale în domeniul dezvoltării, pentru ca măsurile coaliției de guvernământ OVP-FPO să fie adaptate politicii internaționale.

Italianca Antonella Mei-Pochteler a fost numită de cancelarul federal în funcția de lider al acestui grup. Pochteler a fost membră a comitetului Boston Consulting Group şi l-a consiliat pe actualul cancelar în timpul campaniei electorale. Kurz a declarat că are încredere foarte mare în liderul acestui grup şi că obiectivul acestuia este eficientizarea modului de lucru a coaliției de guvernământ, prin selectarea celor mai competente persoane în funcțiile de conducere. (Mai multe informații, aici)

Claudiu Vrinceanu
Lucrez în fiecare zi cu antreprenori și manageri din firme de tip startup și scaleup. Mii de fondatori si executivi care au nevoie de o voce puternică. Hai să-i ajutăm #împreună prin proiecte, consultanță, comunități și platforme prin care să schimbăm România.
You may also like
RePatriot: Zilele Diasporei, in peste 20 de administratii locale
Ce vor antreprenorii: reducerea taxelor si simplificarea legislatiei

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Cei mai mari parteneri comerciali ai Romania: cateva idei despre internationalizare si exporturi

Eurostat are un «tool» foarte fain care ne arată principalele piețe de desfacere pentru produsele românești și, în același timp,...

Close