Tag Archives: daniel dines uipath

Antreprenoriat Start-Up

Două chestii tari despre evaluarea de 10 MLD. $ a UiPath: creșterea exponențială și un PR bun pentru România

UPDATE 13 iulie 2020: UiPath a “ridicat” o finanțare de 225 milioane de dolari într-o investiție de tip Series E, tranzacție care evaluează compania la 10,2 miliarde de dolari (pe larg, pe CNBC)

Cine sunt noii investitori: Alkeon Capital (care au condus această rundă) + Accel, Coatue, Dragoneer, IVP, Madrona Venture Group, Sequoia Capital, Tencent, Tiger Global, Wellington și T. Rowe Price Associates, Inc.

Argumentele de mai jos (scrise în urmă cu un an) rămân valabile, în opinia mea. Până atunci, haideți creștem ecosistemul antreprenorial + îl promovăm prin PR și content: The most active investors in Romanian tech ecosystem based on financing rounds (overview first semester 2020)

Pentru mai multe analize și informații utile, abonează-te la noutățile blogului meu: https://claudiuvrinceanu.ro/abonare-noutati/

———

Informația că UiPath a primit o nouă rundă de investiții, Series D, în valoare de 568 de milioane de dolari, este, cu siguranță, știrea primului semestru ca relevanță și inspirație pentru mediul de business românesc. UiPath intră, astfel, în clubul companiilor evaluate la 7 miliarde de dolari, fiind probabil cea mai valoroasă companie de AI software din lume.

Read More