Featured Start-Up

Start-Up Challenge: cele patru proiecte castigatoare

Patru start-up-uri sau idei de afaceri au castigat competitia Start-up Challenge, prin care vor fi promovate in reteaua InternetCorp, unul dintre cei mai mari publisheri online din Romania cu un portofoliu care include mai multe site-uri printre care Wall-Street.ro, Kudika, Garbo sau 9AM.

Cei patru castigatori:

I. 101Trandafiri.ro

101Trandafiri.ro, o florarie online care intentioneaza sa vanda si sa livreze exclusiv 101 Trandafiri.

„Ne adresam pietei internationale, care se ridica la 32,9 miliarde de dolari in totalul florilor taiate, iar piata tinta este de 10 % din piata mondiala de flori si anume 3,29 de miliarde de dolari destinate exclusiv trandafirilor”, spune Alexander Stoica-Marcu, fondator al 101trandafiri.ro.

Serviciul va fi lansat in aproximativ o luna si targeteaza tineri de 16-20 de ani care ofera un astfel de buchet de trandafiri ca un gest unic, dar si persoanele de aproximativ 35 de ani care periodic isi doresc sa isi impresioneze persoana iubita.

II. GameGif

GameGif este o aplicatie de mobil care prezinta jocuri (despre ce este jocul) pentru smartphone printr-o video de sapte secunde. Aplicatia ofera posibilitatea de a instala jocul sau a viziona urmatorul joc. Echipa din spatele companiei este formata din Manuel Boca, Sebastian Maraloiu si Dragos Iordache. GameGif urmeza sa fie lansat oficial la inceputul anului 2016.

III. Vreaumecanic.ro

Vreaumecanic.ro – este o platforma online care pune in legatura service-urile auto cu posesorii de autovehicule.

Platforma va fi lansata la jumatatea lunii octombrie si deja a primit o finantare de 20.000 de euro.

IV. Lurnia

Lurnia (initial numit Teentrepreneur Game) este un joc mobil care educa financiar elevii de liceu, prin intermediul unor provocari antreprenoriale. In cadrul jocului, tinerii aterizeaza pe o planeta initial goala, pe care sunt provocati sa creeze ecosistemul antreprenorial, pornind de la cele mai simple business-uri si ajungand la afaceri complexe si investitii.

Juriul Start-Up Challenge a fost format din Peter Barta – EO Fundatia Post-Privatizare, Dan Stefan -cofondator Autonom Rent A Car si Marius Ghenea -senior adviser 3TS.

 

Claudiu Vrinceanu
Lucrez cu antreprenori și manageri din firme de tip startup și scaleup și îi ajut pe zona de PR + cresc ecosistemul antreprenorial românesc în fiecare zi. Pentru mai multe analize și informații utile, abonează-te la noutățile blogului meu: https://claudiuvrinceanu.ro/abonare-noutati/
You may also like
Fonduri nerambursabile 2017: Start Up Nation, POR, Diaspora Start-up si Romania Start-up Plus
Ce isi doresc, de fapt, investitorii straini

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Investitorul Radu Georgescu: As introduce materia de Personal Finance inca din scoala generala

„As introduce materia Personal Finance/Finante personale in scolile romanesti. Copiii nostri nu stiu sa-si tina banii in buzunar”, crede investitorul...

Close