Antreprenoriat

Florin Maxim, co-fondator Comarket: un antreprenor cu experiență de 20 ani în comunicare și industria ospitalității

Florin Maxim, antreprenor cu experiență de 20 de ani în industria ospitalității, este unul dintre cei trei co-fondatori ai companiei Comarket. El a creat start-up-ul Comarket alaturi de Eugen Zbîrcea, executiv cu 20 de ani activi în retail la nivel C-level, și Daniel Nanboe, antreprenor IT cu peste 20 de ani de experiență în proiecte B2B.

Îl cunosc pe Florin de 15 ani și cred că este specialistul care înțelege cel mai bine industria ospitalității din perspectiva trendurilor și, foarte important, din punctul de vedere al comunicării, domeniul nostru comun de activitate. Până la urmă, el a fondat primul institut de cercetare care studiază piața și trendurile din HoReCa!

Un pic de context: SeedBlink listează Comarket, marketplace B2B adresat industriei ospitalității românești, după o investiție inițială a fondatorilor de 100.000 de euro. 

Florin Maxim este, printre altele, fondatorul Hospitality Culture Institute, primul institut independent de cercetare, training și consultanță din România care studiază piața și trendurile din HoReCa.

Save the date: SeedBlink listează Comarket marți, 17 noiembrie, ora 10, pentru o finanțare de €240.000.

 

Claudiu Vrinceanu
Lucrez cu antreprenori și manageri din firme de tip startup și scaleup și îi ajut pe zona de PR + cresc ecosistemul antreprenorial românesc în fiecare zi. Pentru mai multe analize și informații utile, abonează-te la noutățile blogului meu: https://claudiuvrinceanu.ro/abonare-noutati/
You may also like
Cifra zilei: doar 2 din 10 antreprenori sunt „gazele”
Antreprenorul Anului este Mircea Tudor. El ne va reprezenta in finala de la Monte Carlo

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Can Europe become the most entrepreneurial continent? Let’s start with Romania

Romanian tech startups need more capital for growth: so coronavirus has influenced Europe’s economies in the last seven months, the ...

Close