Antreprenoriat Featured

El poate deveni in 2016 antrepenorul anului din intreaga lume: 5 lucruri de stiut

Foarte multi antreprenori au fost prezenti la finala competitiei EY World Entrepreneur Of The Year de ieri seara. Doar unul ar putea deveni in 2016 antrepreprenorul anului din intreaga lume in finala de la Monte Carlo: Levente Hugo Bara.

Levente Hugo Bara, omul de afaceri din spatele producatorului de condimente Supremia Grup, a fost desemnat aseara, in cadrul unei ceremonii de gala, castigatorul competitiei EY Entrepreneur Of The Year – Romania 2015. Antreprenorul a concurat alaturi de alti 47 lideri de business in cadrul programului organizat de EY Romania si va reprezenta tara noastra in finala mondiala EY World Entrepreneur Of The Year, unde va intra in competitie alaturi de antreprenori din peste 60 de tari.

5 lucruri despre Supremia Grup

CRESTERE „CONDIMENTATA” in 15 ani. Supremia Grup este cel mai mare jucator din piata de ingrediente alimentare din Romania si unul dintre jucatorii importanti la nivelul pietei europene. Grupul a fost infiintat in anul 2000 cu capital integral romanesc si este detinut de sotii Levente si Mihaela Bara din Alba Iulia.

FOCUS PE EXPORT. Grupul are 280 angajati, exporta pe 4 continente si achizitioneaza materie prima din 80 de tari.

VENITURI IN CRESTERE. Cifra de afaceri a atins deja 35 milioane de euro in 2015, Levente Hugo Bara estimand o cifra de afaceri de 38 milioane de euro pana la sfarsitul anului. Spre comparatie, cifra de afaceri a grupului a fost de 24 mil. euro in 2010,  cu un an inaintea deschiderii fabricii din Alba Iulia.

SPRIJIN DE LA PRIMARIE. In anul 2011 au fost investite alte 11 milioane de euro in fabrica de condimente Supremia, pe un teren de 50.000 de metri patrati pus la dispozitie de Primaria Alba Iulia, care ulterior a fost achizitionat. Practic, aceasta a fost prima investitie inaugurata in zona de dezvoltare a municipiului, zona creata de administratia locala pentru atragerea de investitori.

FINANTARE BANCARA. Raiffeisen Bank Romania a finantat cu aproape 7 milioane de euro investitia grupului Supremia din Alba Iulia intr-o noua fabrica de ingrediente alimentare.

Fabrica de ingrediente alimentare a fost construita pe un teren de 50.000 de mp si este dotata cu o linie automatizata de dozare si ambalare pentru condimente si sosuri, laborator uzinal pentru probarea calitatii produselor, cea mai moderna moara criogenica din Sud-Estul Europei si un centru de cercetare-dezvoltare.

Finalistii EY Entrepreneur Of The Year

 

  • Levente Hugo Bara, Supremia Grup
  • Vasile Armenean, Betty Ice
  • Doina Cepalis, Te-Rox Prod
  • Philip Cox, Cramele Recas
  • Florin Madar, Temad Grup
  • Marinela si Ion Dragoi, Pet Star Holding

 

Claudiu Vrinceanu
Lucrez cu antreprenori și manageri din firme de tip startup și scaleup și îi ajut pe zona de PR + cresc ecosistemul antreprenorial românesc în fiecare zi. Pentru mai multe analize și informații utile, abonează-te la noutățile blogului meu: https://claudiuvrinceanu.ro/abonare-noutati/
You may also like
Predictii pentru 2016: anul hub-urilor de antreprenoriat + digitalizare, cuvant-cheie
Locomotiva multinationala care tracteaza vagoanele supraincarcate

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Fondatorul Salad Box si omul care face bine persoanelor cu dizabilitati, antreprenorii anului 2015

Pe langa Levente Hugo Bara, omul de afaceri din spatele producatorului de condimente Supremia Grup care a fost desemnat castigatorul...

Close