Featured

Cum alearga romanii pasionati de running

Dintre romanii care practica alergarea, o frecventa mai ridicata, de cel putin 2-3 ori pe luna, se regaseste la aproximativ 66%, releva un studiu Quantix.

De asemenea, 38% dintre cei care alearga au mai putin de un an “vechime”. Cei mai multi pasionati de running alearga singuri (60%), doar 2 la suta dintre acestia fiind inscrisi intr-un club. Majoritatea femeilor care alearga prefera compania altor persoane.

Locurile preferate pentru alergat sunt in aer liber, 61% alearga in parcuri si doar 22% pe banda in salile de sport. O proportie de 61% dintre persoanele din mediul urban din Romania, care s-au declarat interesate de sport, au practicat alergarea in ultimul an.

Studiul a fost realizat online pe un esantion de 882 respondenti din mediul urban si releva faptul ca 89 la suta din populatia urbana cu varsta 18-70 de ani este conectata la sport (practica, citeste sau se uita la sport).

Claudiu Vrinceanu
Lucrez în fiecare zi cu antreprenori și manageri din firme de tip startup și scaleup. Mii de fondatori si executivi care au nevoie de o voce puternică. Hai să-i ajutăm #împreună prin proiecte, consultanță, comunități și platforme prin care să schimbăm România.
You may also like
Start-up.ro, proiect editorial cu focus pe tech si antreprenoriat. Actionarii platformei online pregatesc un hub
Arta iubirii si antreprenoriatul: care este legatura?

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Alegeti-va o meserie in functie de aptitudini. Veti fi mai fericiti!

O persoana se afla in fata unei alegeri profesionale de 4-5 ori de-a lungul carierei. In timp ce competentele sunt...

Close