Tag Archives: URSUS Cooler semimaraton

Featured

Alergam pentru fosti sportivi care au nevoie de ajutor

Duminica, 17 mai, voi alerga cu Daniel Bindea (coleg de cursa lunga, developer InternetCorp, omul din spatele super-aplicatiei de mobile Wall-Street.ro) la Semimaratonul Bucuresti (21 km), pentru a sustine cauza fostilor sportivi care au nevoie de ajutor. Astfel, pentru fiecare alergator care participa la OMV Petrom Bucharest Half Marathon 2015 si alege sa sustina cauza Fundatiei Olimpice Romane la inscriere, URSUS Cooler va dona cate 20 de lei pentru fiecare kilometru alergat in cadrul curselor pentru adulti. Pam-pam! Eu si Daniel vom alerga impreuna 42 de kilometri => 840 de lei. Cine mai intra in competitie?

 

Pentru cine alergam? Pentru fostii sportivi care au nevoie de ajutor. Andreea Chelaru este unul dintre ei. In varsta de 29 de ani, isi aminteste cum o aterizare nereusita in sala de antrenamente i-a schimbat complet viata in urma cu 15 ani, lasand-o in imposibilitatea de a se deplasa singura.

 

Campania este sustinuta de catre URSUS Cooler, brand care este alaturi de fostii sportivi si sustine fiecare kilomentru alergat in beneficiul acestora. Mecanismul este menit sa incurajeze inscrierea alergatorilor pentru cauza Fundatiei Olimpice Romane si sa ofere un ajutor concret acelor sportivi care au nevoie de ajutor, printr-o donatie de 20 de lei, pentru fiecare kilometru parcurs, in limita a 5.000 de euro. In plus, echipa URSUS este alaturi de Fundatia Olimpica Romana si prin participarea a 40 de angajati, care vor alerga pentru a sustine aceasta cauza.

Mihai Barsan, Ursus Breweries

 

“Uitam uneori ca in spatele medaliilor si titlurilor se afla mii de ore de antrenamente si sacrificii. Chiar de mai putine ori se intampla sa ne gandim la acei sportivi nevoiti sa renunte la efortul de-o viata in urma unor accidente care vor lasa intotdeauna urme”, declara Mihai Barsan (foto), vice-presedinte Marketing Ursus Breweries.

 

Andreea Raducan va fi lider de echipa pentru alergatorii Fundatiei Olimpice Romane. I s-au alaturat Sandra Izabasa, Alina Dumitru, Monica Rosu, Corina Ungureanu, precum si alti sportivi dornici sa isi arate sprijinul pentru colegi de breasla, care au nevoie de ajutor.

Read More