Tag Archives: UiPath seedcamp

Featured Start-Up

Cele trei start-up-uri romanesti selectate la Seedcamp Londra

Trei start-up-uri tech pornite in Romania au fost selectate de catre incubatorul Seedcamp din Londra, parte a unui grup de 20 de business-uri care intra astfel in “familia” programului din capitala Marii Britanii.

Traderion, fondat de George Pruteanu, Florin Cioaca si Florin Grosu, reprezinta un joc social pentru traderi. Concret, Traderion este o platforma de evaluare pentru traderi care ajuta companiile sa recruteze cei mai buni angajati prin intermediul unui simulator de jocuri in care participantii se comporta ca profesionisti din piata financiara. Platforma promite ca reduce costurile cu recrutarea cu 30-50%.

 

UiPath este un start-up care se ocupa de automatizarea proceselor realizate pana acum de oameni si “robotizarea” lor. Printre clienti sunt Delta Airlines, HP, AIG sau HP, potrivit start-up.ro.

 

DeviceHub.net, lansat de Ionut Cotoi, Constantin Craciun si Cristiana Bogateanu (foto), ofera servicii de cloud pentru solutii de tipul Internet of Things (IoT). Compania are sediul in Cracovia in prezent.

dev

 

Concret, DeviceHub.net este o platforma IoT care aduna date, le sumarizeaza si ofera posibilitatea de a controla de la distanta echipamentele conectate. DeviceHub.net poate fi integrat cu orice tip de hardware si este special conceput pentru monitorizare inteligenta, gestionarea flotei, industria medicala, automatizarea locuintelor, pentru producatorii IoT, industria auto, dispozitive wearable etc.

Lista completa a celor 20 de start-up-uri acceptate in programul Seedcamp este disponibila aici.

Read More