Antreprenoriat Comunicare

Parteneriat: Contabilitate online pentru IMM-urile din StartUp Nation

V-am mai povestit aici, pe blogul meu, despre platforma digitală Keez, care îmi ține evidența contabilă, la care am acces în format digital oricând, de oriunde – practic, am firma și toate documentele contabile în buzunar, în telefonul mobil. Ei bine, mă bucur să aflu că antreprenorii de la Keez au reușit un parteneriat cu o mare bancă.

Este sănătos că vedem tot mai multe parteneriate strategice sau punctuale încheiate între multinaționale și startup-uri locale inovatoare. Mai multe detalii:

Keez, un start-up românesc care oferă servicii complete de contabilitate online pentru IMM-uri, se alătură BCR în cadrul programului StartUp Nation prin care afacerile la început de drum beneficiază de gratuități la produse, aplicații și servicii dedicate.

Așa cum prin intermediul pachetului StartUp GRATUIT de la BCR antreprenorii au practic banca în buzunar, pe telefonul lor, la îndemână, la fel au de astăzi și toate documentele contabile, facturile, chitanțele, rapoartele, bilanțurile, jurnalele și multe altele, pe același telefon, la îndemână, prin aplicația de Keez Mobile (facilități disponibile și în varianta web).

Indiferent de abonamentul lunar de contabilitate online Keez pe care l-au ales, antreprenorii aflați la început de drum au 6 luni gratuite la pachetul Mini și o paletă de beneficii dedicate:

  • Transmitere online a documentelor pentru realizare activități contabile
  • Acces on-line 24/7 la toate documentele financiare plus modul facturare
  • Raportări complexe și simplificate disponibile în timp real pe desktop și mobil
  • Pontaj în timp real și generare automată contracte de muncă pentru salariați
  • Întocmire contabilitate financiară, jurnal TVA, balanță, registre contabile obligatorii, realizare bilanț
  • Depunere declarații taxe și impozite, realizare documente salarizare și ITM.

Daniel Mateescu, CEO Keez, a declarat: “Sunt fericit că BCR a ales Keez să facă parte din acest program în care se încurajează și se sprijină firmele mici cu idei mari, un parteneriat în care responsabilitatea, încrederea și etica sunt valori prețuite. Implicarea în susținerea firmelor tip “start up” este o prioritate și pentru Keez. Deși suntem o firmă de contabilitate online, noi ne implicăm și în educația financiară și de business a clienților noștri. Consultanța nelimitată din partea experților CECCAR parteneri KEEZ face din pachetul de beneficii pe care start up-urile le au incluse.

Claudiu Vrinceanu
Lucrez cu antreprenori și manageri din firme de tip startup și scaleup și îi ajut pe zona de PR + cresc ecosistemul antreprenorial românesc în fiecare zi. Pentru mai multe analize și informații utile, abonează-te la noutățile blogului meu: https://claudiuvrinceanu.ro/abonare-noutati/
You may also like
Musai List – Si antreprenorii sunt procrastinatori. De ce?
What The Coronavirus (COVID-19) Means For Romanian Companies

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Barometrul Startup-urilor: Câți antreprenori debutanți vor să se internaționalizeze. Mentoratul reprezintă principala sursă de învățare

50% dintre antreprenorii la început de drum își propun să-și lanseze afacerile pe care le conduc pe noi piețe geografice....

Close