Antreprenoriat

Human Finance – Platforma de finanțare care conectează fondatorii cu investitorii

V-am mai spus: în 2018 s-a conturat o tendință care va continua și în 2019, în opinia mea, și anume lansarea și dezvoltarea de noi platforme digitale pentru antreprenori. Altfel spus, 2018 este anul platformelor pentru fondatorii români, cea mai nouă fiind platforma digitală de finanțare Human Finance, lansată după o investiție de 90.000 de euro de către doi foști bancheri și “incubată” în comunitatea Keez.ro, un startup care îmi place tot mai mult.

Astfel, prin Human Finance antreprenorii implicați în afaceri inovative dispun de o platformă de finanțare care îi conectează cu investitorii interesați de inovație. Platforma oferă finanțare antreprenorilor care trec printr-un parcurs educațional, potențat de sfaturi pentru bune practici, studii de caz și teste.

Toate acestea, împreună cu o analiză financiară și de business aprofundată, îi aduc pe antreprenori la forma maximă necesară acordării finanțării potrivite. Human Finance propune atât antreprenorilor cât și investitorilor, un marketplace de aplicații, menit să accelereze asimilarea educației de business și să crească transparența afacerilor inovative. Prima aplicație din marketplace este Digital CFO care îi sprijină pe antreprenori sa devină directori financiari ai propriei afaceri, oferindu-le confort atât lor, cât și investitorilor și bancherilor.

Prin intermediul Digital CFO, Human Finance identifică nevoia și modelul de finanțare prin equity sau lending și oportunitatea participării unuia sau mai multor investitori la finanțarea fiecărei afaceri. Human Finance deschide platforma către partenerii care aderă la valorile Human – Get knowledge. Get funding – pentru a-și integra propriile produse și servicii.

Cei patru fondatori sunt foștii bancheri Andrei Dudoiu și Ionut Pătrăhău, ambii în trecut vicepreședinți în BT și inovatori în zona afacerilor mici si mijlocii, Daniel Mateescu, fost COO la Total Soft și fondator Keez.ro și Iulian Pădurariu – antreprenor și strateg de marketing.

Claudiu Vrinceanu
Lucrez cu antreprenori și manageri din firme de tip startup și scaleup și îi ajut pe zona de PR + cresc ecosistemul antreprenorial românesc în fiecare zi. Pentru mai multe analize și informații utile, abonează-te la noutățile blogului meu: https://claudiuvrinceanu.ro/abonare-noutati/
You may also like
Cine face parte din Grupul de lucru pentru IMM-uri si Antreprenoriat
Sunt alături de Startupperul Anului, competiția companiei Total pentru antreprenorii români

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
SoftLanding Mission in #India with other European ecosystem builders

As an ecosystem enabler, I will be in New Delhi and Bangalore Together with 24 representatives startup and scaleup ecosystems...

Close