Antreprenoriat Featured

Femeile antreprenor, mai fericite decat barbatii :)

Un studiu intocmit in Statele Unite ale Americii arata ca antreprenoriatul este asemenea unui roller-coaster. De asemenea, pare mai dificil pentru doamne si domnisoare decat pentru barbati. Studiul citat releva ca nivelul de fericire in randul barbatilor antreprenori a ramas relativ constant imediat dupa ce acestia si-au deschis propriile firme si s-a triplat abia dupa ce au devenit intreprinzatori de succes. Pe de alta parte, in cazul antreprenoarelor, nivelul masurat al starii de bine scade cu 40% imediat dupa lansarea afacerii si devine de patru ori mari mare pe masura ce acestea devin intreprinzatoare de succes.

In final, femeile aflate pe cont propriu sunt cu 65% mai fericite decat barbatii antreprenori.

Screen-Shot-2014-07-14-at-9.42.43-AM-640x373

Un alt studiu care masoara fericirea in randul antreprenorilor, despre care am scris aici, arata ca intreprinzatorii au manifestat rate mai mari de acord fata de starea de bine in comparatie cu respondentii care nu sunt in faza de start-up sau nu detin un business.

Claudiu Vrinceanu
Lucrez cu antreprenori și manageri din firme de tip startup și scaleup și îi ajut pe zona de PR + cresc ecosistemul antreprenorial românesc în fiecare zi. Pentru mai multe analize și informații utile, abonează-te la noutățile blogului meu: https://claudiuvrinceanu.ro/abonare-noutati/
You may also like
Cifra saptamanii: tinerii care isi doresc propria afacere, de 1,6 mai multi decat cei mai in varsta
Ce vor antreprenorii de la viata

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
La multi ani, Seinfeld! 10 lectii despre leadership, economie si comunicare cu Jerry, George, Elaine si Kramer

Larry David si Jerry Seinfeld lansau in urma cu 25 de ani (5 iulie 1989) un “show despre nimic”. Au...

Close