Antreprenoriat Featured

Evenimentul Akcees din aceasta seara – o dezbatere pentru tinerii antreprenori

[dropcap]V[/dropcap]iitorii sau proaspetii antreprenori trebuie sa urmareasca proiectele organizatiei Akcees alaturi de care am avut placerea sa fiu in ultimul an. Spre exemplu, astazi, 17 iulie, Akcees organizeaza la TechHub Bucharest evenimentul de lansare al revistei Akcees.

Acolo poti sa afli care e situatia actuala a antreprenoriatului romanesc si poti discuta despre antreprenoriat si antreprenoriat . Am placerea sa moderez cele doua panel-uri din aceasta seara, nu voi strica surpriza :), insa invitati vor fi Razvan Pascu, Fondator Travel Communication Romania), Cristi Badea (Co-Fondator Mavenhut), Vladimir Oane (CEO, uberVU) Malina Chirea (Co-Fondator Initiativa pentru Fericire), Traian Bruma (Co-Fondator CROS) si Stefana Popa (Co-Fondator Incubator 107).

Iata programul pentru cei interesati de eveniment:

  • 18:30 – 19:00 Primirea invitatilor si networking
  • 19:00 – 19:30 Ecosistemul antreprenorial romanesc
  • 19:30 – 20:00 Panel: antreprenoriatul social
  • 20:00 – 20:30 Panel: antreprenoriatul in Romania
  • 20:30 – … Networking

Teasing: doar un slide din rezultatele unui studiu realizat recent de Akcees ale carui concluzii vor fi prezentate diseara.

Claudiu Vrinceanu
Lucrez în fiecare zi cu antreprenori și manageri din firme de tip startup și scaleup. Mii de fondatori si executivi care au nevoie de o voce puternică. Hai să-i ajutăm #împreună prin proiecte, consultanță, comunități și platforme prin care să schimbăm România.
You may also like
DIPLOMATIE ECONOMICA. Investitiile straine sunt in crestere, insa radiografia internationalizarii este dureroasa
Noul pariu al lui Radu Georgescu: Bitcoin si monedele virtuale

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Micro-agribusinessul in Romania: 7 cifre-cheie

[dropcap]A[/dropcap]gricultura reprezinta un domeniu tot mai tentant pentru actualii si viitori antreprenori, asa ca merita sa analizam cateva date din...

Close