Featured

Esti antreprenor in tech? Incearca proiectul RICAP

[dropcap]A[/dropcap]ntreprenorii din domeniul tehnologiei se pot inscrie in Programul de Asistenta in Comercializarea Inovarii din Romania (RICAP), un proiect pilot care isi doreste sa comercializeze la nivel global produsele intreprinzatorilor romani.

Antreprenorii pot aplica in acest program intre 1 octombrie – 15 noiembrie 2013, prin completarea unui formular online care cuprinde informatii despre profilul organizatiei, tehnologia, incadrarea pe piata si obiectivele de comercializare. In urma evaluarii, 15 companii vor fi selectate si invitate sa participe la program. Antreprenorii vor primi asistenta in perioada decembrie 2013 – aprilie 2014.

“Prin acest program ne dorim sa completam ecosistemul inovarii din Romania cu un nou model de asistenta antreprenoriala. Vrem sa conectam la piata globala tehnologii inovative romanesti, folosind un model american de sprijin pentru comercializarea inovarii testat si aplicat cu succes in mai multe tari.” – Dragos Pislaru, director general al Gea Strategy & Consulting.

Mai multe informatii vor fi disponibile in cadrul sesiunilor RICAP Innovation Info, ce se vor defasura in perioada 22-25 octombrie in Bucuresti, Cluj si Iasi.

Claudiu Vrinceanu
Lucrez cu antreprenori și manageri din firme de tip startup și scaleup și îi ajut pe zona de PR + cresc ecosistemul antreprenorial românesc în fiecare zi. Pentru mai multe analize și informații utile, abonează-te la noutățile blogului meu: https://claudiuvrinceanu.ro/abonare-noutati/
You may also like
Agenda obligatiilor fiscale: mai e loc de alte taxe?
10 resurse utile pentru cei interesati de inovatie

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Ce bine le zice Marius Ghenea

[dropcap]D[/dropcap]eclaratia zilei ii apartine unui antreprenor cunoscut si apreciat de multi tineri intreprinzatori.  "Sistemul antreprenorial trebuie sa se bazeze pe...

Close