Featured

Bugetul mediu pentru training: 400 euro/manager. Cum “prinde” invatarea prin gamification la noi?

Peste 63% dintre companiile din Romania aloca un buget mediu anual de peste 400 de euro pentru un manager, 31% dintre aceste depasind pragul de 800 euro/manager, releva un studiu EXEC-EDU, despre tendintele din piata de training si dezvoltare.

 

training bugete

 

Prin comparatie, la nivelul angajatilor fara functii manageriale, doar 19% dintre companii aloca un buget mediu anual de peste 400 euro/angajat.

 

Restul de 81% dintre companii directioneaza un buget de pana la 400 de euro, cele mai multe, respectiv 45% dintre acestea, alocand un buget de maxim 200 de euro/angajat.

 

Pentru manageri, companiile apeleaza cu precadere la training livrat de companii externe specializate, in fata altor forme de invatare, precum coaching si mentoring sau e-learning.

gamification

Desi este un subiect ‘hot’ in prezent la nivel global, in Romania invatarea prin gamification se regaseste, inca, intr-o pondere timida printre formele de dezvoltare. Concret, in Romania invatarea prin gamification se regaseste doar la 5% la nivel de middle management, respectiv 3% la nivel de top management.

Claudiu Vrinceanu
Lucrez cu antreprenori și manageri din firme de tip startup și scaleup și îi ajut pe zona de PR + cresc ecosistemul antreprenorial românesc în fiecare zi. Pentru mai multe analize și informații utile, abonează-te la noutățile blogului meu: https://claudiuvrinceanu.ro/abonare-noutati/
You may also like
Tic-tac, tic-tac! Vom afla cine este Antreprenorul anului in Romania
Inovatia in avocatura = actiuni de comunicare si solutii juridice creative

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Doar 1 din 5 tineri doreste sa preia afacerea familiei

Doar unul din cinci tineri ai caror parinti au o afacere de familie este deschis la posibilitatea de a prelua...

Close