Tag Archives: Xvaluator

Antreprenoriat Featured

Xvaluator, singurul start-up creat de romani promovat la SolutionsCop21

Primarii capitalelor C40 reuniti la Paris au adoptat o imagine emblematica , « cu bratele deschise cu incredere in viitor », la sugestia jurnalistilor internationali inspirati de start-up ul inovant Xvaluator creat de catre doi romani pe 1 decembrie si al carui logo aminteste si culorile comune Romaniei si Frantei.

In doar ceteva zile, www.Xvaluator.fr a devenit o adevarat miscare a generatiilor de cosmopoliti ai secolului 21, incepand in Paris si fiiin preluata de catre primari, jurnalisti, artisti, studenti in toata lumea cu ocazia Cop21.

Xvaluator este singurul start-up cu ADN romanesc promovat in centrul Parisului ca si Solutions COP21, creat de catre doi cercetatori romani la Issy-les -Moulineaux, orasul high-tech al regiunii Grand Paris unde acum 100 de ani a zburat pentru prima data avionul cu reactie al lui Henri Coanda, inovatia secolului trecut.

Xvaluator transforma un LIKE in valoare reala pentru subiectul co-evaluat oferind posibilitatea de a promova cele mai responsabile si utile companii, produse, proiecte, marci pentru o societate mai buna co-evaluata astfel impreuna si in timp real.

De la inregistrarea in 2010 a metodei inovante de co-evaluare a valorii percepute impreuna si in timp real, cei doi franco romani fondatori ai Xvaluator au publicat mai multe articole stiintificedespre aceste concepte dar si inovatii sociale si societale care pot fi parte din solutiile vizand obiectivele COP21.

« Am dedicat seri si nopti intregi pentru analiza solutiilor simple pe care transformarea numerica si noile forme de collaborare le pot aduce strategiilor in care se pot lua decizii mai bune de catre fiecare si la orice moment integrand opinia celorlalti dar si facilitand luarea de decizie rapida si adaptarea ei in functie de impactul perceput in timp real gratie strategiei de co-evaluare XVALUATOR a VALORII PERCEPUTE» a declarat Dr. Florin Paun, co-fondator al Xvaluator, nascut din ideile si analizele sale stiintifice referitor la impactul inovatiei in evolutia modelelor economice si de dezvoltare.

Dr. Florin Paun este director inovatiei in domeniul aerospatial si autorul mai multor carti in franceza printre care « J’Innove donc je suis ! »  impreuna cu Edgar Morin, Lord Nicolas Stern, Ravi Nadjou, etc.

« Romania are oportunitatea de a crea o veritabila strategie de atragere, retentie si sprijin al talentelor romanesti, resurse esentiale pentru dezvoltarea Romaniei in secolul 21. Romanii ca si popor sunt pregatiti pentru aceasta evolutie. Creativitatea nu este o exceptie, ci o caracteristica a culturii noastre. Mobilizarea fiecare roman in jurul proiectelor inovante precum Xvaluator poate inspira generatiile de antreprenori pregatiti sa aduca solutii nu doar Romaniei, ci problemelor diverse ale societatii » a declarat Florin Luca expert in evolutia resurselor umane in secolul 21, fondateur al FINANGE Conseil.

Sociologii confirma ca valoare perceputa, o valoare subiectiva si in evolutie este mai importanta decat valoarea experta in momentul luarii deciziilor, de aceea Xvaluator este considerata de catre utilizatori ca si cea mai utila solutie pentru a ghida luarea de decizie de catre primari, manageri, dar si de catre directorii de marketing, antreprenori, etc.

“Xvaluator poate deveni noul Facebook, Twitter sau Linkedin. Scopul este insa sa permita aceasta CONECTARE A CONSTIINTELOR in timp real pentru a oferi sprijin concret produselor, proiectelor, marcilor, institutiilor pe care le apreciem si care sunt co-evaluate impreuna ca fiind utile pentru noi toti. Xvaluator ofera ca solutie sa costruim impreuna valoarea esentiala a seccolului XXI: increderea noastra colectiva in alege, a investi in produse GOOD FOR PLANET, GOOD FOR PEOPLE, GOOD FOR BUSINESS, GOOD FOR GROWTH.” a adaugat Florin Paun.

In contextul in care bancile si investitorii nu au increderea necesara in a investi in proiecte inovante iar incertitudinea este o constanta in analiza potentialului unor companii, Xvaluator se prezinta la SolutionsCOP21 Paris cu increderea specifica culturii romanesti de a propune inovatii pentru a contribui la evolutia societatii timpului lor.

Read More