Tag Archives: Atelierele de Antreprenoriat

Antreprenoriat Featured

CONCURS: castiga o bursa la Atelierele de Antreprenoriat. Eu zic ca merita!

[UPDATE2, vineri, ora 11:57] Numarul aplicantilor eligibili [peste 30 actuali si viitori antreprenori faini, dornici sa invete] a fost peste asteptarile initiale, asa ca am acordat burse pentru trei castigatori (in loc de doi premianti). Iata castigatorii. Voi reveni cu motivatia jurizarii. Felicitari 🙂

 

– Octavian Pascu: Gardenpedia, ecommerce, sectorul de gradinarit

 

– Laura Chivu: antreprenor + ONG in educatie; Universitatea Alternativa + Languages Boutique

 

– Sergiu Manofu: agentie de turism, distributie aparatura medicala;

 

 

 

[dropcap]D[/dropcap]in punctul meu de vedere, sistemul antreprenorial are nevoie nu doar de finantare sau de un sistem de reglementare cat mai permisiv, ci mai ales de educatie. Cei care urmaresc blogul meu, anumite articole de pe Wall-Street.ro si emisiunea Start-Up Wall-Street, cunosc ca mizez si pe educatie ca pilon esential pentru dezvoltarea antreprenoriatului romanesc.

Unul dintre cele mai utile si accesibile proiecte de educatie disponibile in Bucuresti este un training de antreprenoriat concentrat, creat si livrat de antreprenori, pentru antreprenori: Atelierele de Antreprenoriat. 220 lei costa participarea la un Atelier, insa prioritate la inscrieri au cei care doresc participarea la intregul program. Sunt doar 25 de locuri in program. Atelierele se adreseaza antreprenorilor aflati la inceput de drum. Cum poti participa gratuit la Ateliere?

 

Concurs

Ca cititor al acestui blog, te invit sa participi la o competitie ad-hoc prin care, alaturi de Romanian Business Leaders si Raiffeisen Leasing, poti castiga una din cele doua burse integrale pentru Atelierele de Antreprenoriat de mai jos.

[dropcap]T[/dropcap]ot ce trebuie sa faci este raspunzi, foarte pe scurt la urmatoarele 5 intrebari.

 

 

Castigatorii vor fi anuntati pe blogul vrinceanu.ro, vineri, la ora 12 fix, dupa o jurizare si consultare cu reprezentantii Romanian Business Leaders. 🙂

[UPDATE1]Numarul aplicantilor eligibili ( avem deja aproape 30 antreprenori faini, dornici sa invete) este peste asteptarile initiale.

 

Eu zic ca merita! 5 zile de bifat in calendar. De sambata, 2 noiembrie, din doua in doua saptamani, de la 9 la 17, la Camera Americana de Comert din Bucuresti. Teme care acopera zonele vitale in definirea succesului proaspetei tale afaceri, intr-o abordare aplicata, interactiva, pe ideea TA de business. Plus experienta si energia succesului trainerilor si vorbitorilor. Plus inspiratie, incredere, curaj. Plus mentorat. Plus relatii.

Succes! 🙂

 

Read More