Tag Archives: antreprenoris

Antreprenoriat Featured

Antreprenoris, un program de educatie pentru antreprenori cu o abordare la 360 de grade

Antreprenoris este cea mai noua initiativa de training si educatie din piata romaneasca care se adreseaza antreprenorilor.

Sub conceptul de ‘o intalnire cu tine si afacerea ta’, programul Antreprenoris, pe parcursul a 12 sesiuni – timp de 6 saptamani, pregatirea antreprenoriala aplicata cu elemente de autocunoastere, constientizare, coaching si invatare prin exemplu. Prima grupa este programata sa inceapa pe 9 noiembrie 2015, in Bucuresti.

 

Initiativa Antreprenoris apartine companiilor International Consulting Expertise (ICE) si BDO, fondatorii programului fiind Gabriela Tanase, partener si director general ICE si Sorin Faur, coordonator Resurse Umane BDO pentru Europa de Est si Balcani.

 

‘Am dezvoltat programul Antreprenoris din dorinta de a contribui la imbunatatirea mediului antreprenorial din Romania, prin construirea unui cadru de lucru in care fiecare este liber sa isi defineasca si sa isi implementeze propria viziune asupra succesului.’ – declara Sorin Faur, co-fondator al programului.

 

Antreprenoris isi propune o agenda cu subiecte de antreprenoriat sustinute de lectori-practicieni. Multi dintre traineri sunt antreprenori la randul lor, astfel incat programul se bazeaza pe experienta lor personala. Se lucreaza individual si in echipe, iar antreprenorii invata de la traineri si de la colegi, aplicand totul pe datele propriei afaceri – de la bilant si balanta la plan de business, specific de piata, context, angajati etc.

 

 O abordare aplicata si o viziune 3600 asupra antreprenoriatului

 

Programul Antreprenoris dureaza 6 saptamani (12 sesiuni) si este sustinut de o echipa de 6 traineri, cu expertiza in domenii precum dezvoltare si strategie organizationala, consultanta, vanzari, marketing, contabilitate, resurse umane dar si psihologie si coaching.

 

Dupa finalizarea programului, participantii beneficiaza de o ora de consultanta de business sau coaching, intr-o sedinta 1-la-1 cu unul dintre trainerii programului, in functie de nevoile fiecaruia.

Read More