Uncategorized

Cum poti creste sansele de reusita ale start-up-ului tau

[dropcap]Pentru[/dropcap] a raspunde acestei intrebari The HUB Bucuresti l-a invitat pe Dragos Nicolaescu pe data de 20 noiembrie, de la 7 seara, sa impartaseasca din experientele lui antreprenoriale si de business angel.
“HUB Living Library – Starting Up and Succeeding” cu Dragos Nicolaescu este un eveniment ce a pornit de la constatarea ca 50% din afacerile nou-infiintate esueaza in primii 5 ani de existenta (potrivit US Small Business Administration).

Privind aceste statistici pentru o tara cu o istorie indelungata a spiritului antreprenorial, cu o piata matura si dezvoltata, avand venituri medii si mari, sa ne imaginam cum stau lucrurile pentru Romania.

“Sunt de parere ca aproximativ 90% din startup-urile romanesti esueaza in primii 2 ani de existenta. Asemenea date ne determina sa cautam o solutie. Cum poti porni prima ta afacere cu un risc mai scazut de esec? Sau cum poti diminua riscul de esec de la 90% la, sa zicem, 10%? Cand va voi prezenta the Lean Startup methodology, veti spune: „Este atat de usor, logic si evident! De ce nu m-am gandit la asta pana acum?” Asadar, daca aveti planuri legate de pornirea primului business sau aveti un startup mai tanar de 3 ani, haideti sa ne cunoastem si sa descoperim care este propiul vostru mod de a crea un start-up de succes”, a declarat Dragos Nicolaescu.

 

Claudiu Vrinceanu
Lucrez cu antreprenori și manageri din firme de tip startup și scaleup și îi ajut pe zona de PR + cresc ecosistemul antreprenorial românesc în fiecare zi. Pentru mai multe analize și informații utile, abonează-te la noutățile blogului meu: https://claudiuvrinceanu.ro/abonare-noutati/
You may also like
Savuros: Margaret Thatcher, impotriva socialismului
Costin Borc, fost secretar personal al lui Corneliu Coposu, sef de multinationala: “Am pierdut respectul pentru banul muncit din greu”

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Economia binelui si a raului: vaci grase vs vaci slabe

[dropcap]Poti[/dropcap] sa cazi usor in capcana care promoveaza aceasta lucrare, “o carte usor de citit”, inainte sa incepi lectura celor...

Close