Antreprenoriat

Câștigătorii Startupperul Anului: Platforma internațională pentru pacienții oncologici + Stații de incărcare + Reinventarea teatrului pentru copii

Competiția “Startupperul Anului susținut de Total”, proiect în care m-am implicat ca Ambasador al programului, ediția 2018-2019, și-a ales câștigătorii: Plugpoint – staţii de încărcare, OncoChain – platformă internaţională pentru pacienţii oncologici – şi TziTzi-Poc – proiect ce reinventează teatrul pentru copii prin îmbinarea artei cu tehnologia.

Premiul III : Plugpoint- stații de încărcare, Alexandru Buzescu        

Descriere proiect: Obiectivul nostru este să accelerăm adopția mașinilor electrice în România prin dezvoltarea unei infrastructuri eficiente și ușor de folosit. Cu cât avem mai multe mașini electrie, cu atât vom avea orașe mai puțin poluate.

Cum va folosi resursele financiare: “Venitul va fi alocat pentru dezvoltarea platformei online și lansarea aplicației pentru mobil.  La începutul anului 2019 vom lansa primele funcționalități ale aplicației pentru mobil, iar cu ajutorul premiului vom finaliza toată soluția.”

Premiul II : OncoChain, Mădălin-Marius Margan

Descriere proiect: OncoChain este o platformă internațională pentru pacienții oncologici ce folosește tehnologiile Blockchain și AI  pentru a asigura asistență medicală personalizată și eficientă, cu rezultate la nivel individual, dar și populațional.

Cum va folosi resursele financiare:

  • Dezvoltarea aplicației mobile prin adăugarea de noi funcționalități.
  • Dezvoltarea contractelor smart la nivelul Blockchain-ului.
  • Evenimente de marketing al rețelei.
  • Noi parteneriate cu providerii de servicii medicale.

Premiul I: Tzitzi-Poc, Mirona Păun

Descriere proiect: “Tzitzi-Poc reinventează teatrul pentru copii prin combinarea artei cu tehnologia. Folosim teatrul ca instrument educațional și creăm cadrul potrivit pentru ca cei mici să învețe să identifice emoțiile și să le gestioneze.”

Cum va folosi resursele financiare: Pentru cash-flow de început vom produce materialele auxiliate: cărțile de colorat, cărțile terapeutice și jucăriile de pluș.

Claudiu Vrinceanu
Lucrez cu antreprenori și manageri din firme de tip startup și scaleup și îi ajut pe zona de PR + cresc ecosistemul antreprenorial românesc în fiecare zi. Pentru mai multe analize și informații utile, abonează-te la noutățile blogului meu: https://claudiuvrinceanu.ro/abonare-noutati/
You may also like
Fondatorul Salad Box si omul care face bine persoanelor cu dizabilitati, antreprenorii anului 2015
Cele 6 etape ale antreprenoriatului: cum apare initiativa
1 Comment

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Platforme utile pentru fondatori: am la îndemână în telefon și pe desktop contabilitatea și toate documentele firmei

2019 este anul platformelor online pentru antreprenori, în opinia mea. Există proiecte antreprenoriale noi care ajută administratorii de firme, fondatorii...

Close