Competiția “Startupperul Anului susținut de Total”, proiect în care m-am implicat ca Ambasador al programului, ediția 2018-2019, și-a ales câștigătorii: Plugpoint – staţii de încărcare, OncoChain – platformă internaţională pentru pacienţii oncologici – şi TziTzi-Poc – proiect ce reinventează teatrul pentru copii prin îmbinarea artei cu tehnologia.
Premiul III : Plugpoint- stații de încărcare, Alexandru Buzescu
Descriere proiect: Obiectivul nostru este să accelerăm adopția mașinilor electrice în România prin dezvoltarea unei infrastructuri eficiente și ușor de folosit. Cu cât avem mai multe mașini electrie, cu atât vom avea orașe mai puțin poluate.
Cum va folosi resursele financiare: “Venitul va fi alocat pentru dezvoltarea platformei online și lansarea aplicației pentru mobil. La începutul anului 2019 vom lansa primele funcționalități ale aplicației pentru mobil, iar cu ajutorul premiului vom finaliza toată soluția.”
Premiul II : OncoChain, Mădălin-Marius Margan
Descriere proiect: OncoChain este o platformă internațională pentru pacienții oncologici ce folosește tehnologiile Blockchain și AI pentru a asigura asistență medicală personalizată și eficientă, cu rezultate la nivel individual, dar și populațional.
Cum va folosi resursele financiare:
- Dezvoltarea aplicației mobile prin adăugarea de noi funcționalități.
- Dezvoltarea contractelor smart la nivelul Blockchain-ului.
- Evenimente de marketing al rețelei.
- Noi parteneriate cu providerii de servicii medicale.
Premiul I: Tzitzi-Poc, Mirona Păun
Descriere proiect: “Tzitzi-Poc reinventează teatrul pentru copii prin combinarea artei cu tehnologia. Folosim teatrul ca instrument educațional și creăm cadrul potrivit pentru ca cei mici să învețe să identifice emoțiile și să le gestioneze.”
Cum va folosi resursele financiare: Pentru cash-flow de început vom produce materialele auxiliate: cărțile de colorat, cărțile terapeutice și jucăriile de pluș.
[…] a fost publicată de Claudiu Vrânceanu, fost jurnalist, acum implicat în susţinerea […]